Stoiximan Super League

Χι-ρότερα δεν γίνεται

Λες και έχουν πει στον Παναθηναϊκό ότι… βολεύεται και με τα «χι». Η βελτίωση που υπόσχεται συνεχώς ο Φερέιρα, δεν ήρθε ούτε στην Κέρκυρα, με αποτέλεσμα οι κακοί «πράσινοι» να μην αξίζουν και να μην πάρουν τίποτα παραπάνω από την έκτη φετινή τους ισοπαλία (0-0) στη Σούπερ Λίγκα.

Λες και έχουν πει στον Παναθηναϊκό ότι… βολεύεται και με τα «χι».

Η βελτίωση που υπόσχεται συνεχώς ο Φερέιρα, δεν ήρθε ούτε στην Κέρκυρα, με αποτέλεσμα οι κακοί «πράσινοι» να μην αξίζουν και να μην πάρουν τίποτα παραπάνω από την έκτη φετινή τους ισοπαλία (0-0) στη Σούπερ Λίγκα.

Στην έκτη θέση με 13 βαθμούς το «τριφύλλι», τέσσερις πίσω από την 5η θέση που οδηγεί στα play off, τους 11 έφτασε η Κέρκυρα.

Με την σημερινή ισοπαλία, ο Παναθηναϊκός έγινε η ομάδα με τις περισσότερες στο πρωτάθλημα.



Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε επιθετικά, προσπαθώντας να πάρει την κατοχή της μπάλας και να πιέσει την Κέρκυρα. Το κατάφερε, μόλις για πέντε λεπτά. Από το 6’, το παιχνίδι ισορρόπησε, με τους «πράσινους» ελαφρώς πιο επιθετικούς, αλλά τους Φαίακες πιο επικίνδυνους. Χαρακτηριστικό, πως στο 20’ η Κέρκυρα είχε πέντε τελικές και το «τριφύλλι» μία! Το τέμπο του πρώτου ημιχρόνου κυλούσε ίδιο τρόπο και έληξε φυσιολογικά στο 0-0.

Ο Φερέιρα στο ημίχρονο αποφάσισε να βγάλει τον πολύ κινητικό Ζέκα και να περάσει τον Μαυρία, για να δώσει ταχύτητα στην ομάδα του. Αυτό όμως δεν έγινε, αφού στα πρώτα λεπτά ο Παναθηναϊκός έχασε έναν παίκτη που βοήθαγε τους Λαγό, Βιτόλο στην κυκλοφορία και κέρδισε έναν ακραίο, που δεν τον χρειάζονταν και τόσο. Με αποτέλεσμα το δεύτερο μέρος να κυλάει με πολύ κακό ρυθμό. Κι από την στιγμή που ο Πορτογάλος είδε ότι με την αλλαγή του το «τριφύλλι» έγινε πιο στατικό, αποφάσισε στο 60’ να βγάλει τον… ανύπαρκτο Φορναρόλι και να ρίξει στην μάχη τον Πετρόπουλο.

Τίποτα όμως δεν άλλαξε. Απλά, σαν μεγαλύτερη ομάδα, ο Παναθηναϊκός πήρε σιγά-σιγά μέτρα στο γήπεδο αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει. Και η Κέρκυρα, οπισθοχωρούσε ελαφρώς διότι ήθελε να κρατήσει το μηδέν και αν μπορέσει να βγει στην αντεπίθεση και να σκοράρει. Τίποτα από τα δύο δεν έγινε αφού καμία ομάδα δεν μπόρεσε να δημιουργήσει ευκαιρία και το 0-0 ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα σε ένα πάρα πολύ κακό «ποιοτικά» παιχνίδι.



Κέρκυρα (Μάντζιος): Αναστασόπουλος, Μπουκουβάλας, Βενέτης, Ηλιάδης, Αγρίτης(69’ Καραλής), Μπάρκογλου, Λεόν(90’ Κρητικός), Έντερ, Γιάντσης(79’ Τσόκανης), Κοντοδήμος Ζουμπουλάκης

Στον πάγκο: Στρατηλάτης, Διαμαντόπουλος, Γκούμας, Βασιλόγιαννης

Παναθηναϊκός (Φερέιρα): Καρνέζης, Μαρίνος, Τριανταφυλλόπουλος, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Βιτόλο, Λαγός, Ζέκα (Μαυρίας), Χριστοδουλόπουλος, Κουίνσι, Φορναρόλι(60’ Πετρόπουλος)

Στον πάγκο: Κοτσόλης, Φουρλάνος, Βελάσκες, Δώνης, Μαρινάκης



Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x