Ελλάδα

Παραιτήθηκε ο Παπανικολάου

Μετά τη «βαριά» ήττα από τον Παναθηναϊκό, ο τεχνικός του Ηλυσιακού, Δημήτρης Παπανικολάου υπέβαλε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου. Η ομάδα των Ηλυσίων βρίσκεται μέσα στη «ζώνη» του υποβιβασμού, όντας προτελευταία με μία νίκη σε πέντε αγώνες, με τον Έλληνα τεχνικό να θέτει το μέλλον του στην ευχέρεια της διοίκησης.

Μετά τη «βαριά» ήττα από τον Παναθηναϊκό, ο τεχνικός του Ηλυσιακού, Δημήτρης Παπανικολάου υπέβαλε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Η ομάδα των Ηλυσίων έχει μία νίκη σε πέντε αγώνες και ο Έλληνας τεχνικός ξέσπασε για τα όσα συμβαίνουν στο σύλλογο, όντας χείμμαρος για τον... πόλεμο που του γίνεται.

«Είναι τραγελαφική κατάσταση αυτή που επικρατεί», τόνισε σχετικά ενώ αφησε αιχμές για αυτούς που κινούν τα νήματα και δεν εμφανίζονται να αναλάβουν τις ευθύνες του, σχολιάζοντας πως η δικαιολογία "Παπανικολάου" τελείωσε.

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό και στον κόουτς Πεδουλάκη για την άνετη επικράτηση. Έβγαλε πολύ ενέργεια, μετέτρεψε την κακή σε θετική. Πίεσε κι έτρεξε στον αιφνιδιασμό. Έπαιξε καλά και στα 40 λεπτά. Ήταν μία άνετη επικράτηση. Δεύτερον, να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Ικάρου Καλλιθέας για την παραχώρηση του γηπέδου, μας έδωσαν και την αίθουσα videο. Είναι προς τιμή τους. Το τρίτο είναι ότι υποβάλλω την παραίτησή μου, δεν πάει άλλο αυτή η τραγελαφική κατάσταση»!

«Αυτοί που τάχα απέχουν, αλλά από πίσω κινούν νήματα, να εμφανιστούν, να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Η δικαιολογία "Παπανικολάου" τελείωσε. Πρόκειται για αστεία κατάσταση, δε μιλάω για τα προβλήματα. Θέλαμε να προετοιμαστούμε για τις προσεχείς αναμετρήσεις με Πανελευσινιακό και Πανιώνιο και κάναμε μία προπόνηση. Κάποιοι επίτηδες δεν βοηθούν. Υπάρχει έλλειψη βασικών ποραγμάτων για προπόνηση. Προσπαθήσαμε. Σήμερα τετέλεσται! Τελείωσαν και τα επικοινωνιακά τρικ. Αν μία ομάδα δεν προπονηθεί, δεν πάει πουθενά. Από 21/8 τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, αξίζουν καλύτερης συμπεριφοράς. Ευχαριστώ και τον πρόεδρο, κ.Γαμπιεράκη, για την ευκαιρία να βρεθώ στην Α1. Εγώ αναλαμβάνω έμπρακτα με παραίτηση την ευθύνη που μου αναλογεί, καιρός να το κάνουν κι άλλοι».

«Τις προάλλες στο ποδόσφαιρο τού ζήτησαν, όπως με ενημέρωσε στις 12 το βράδυ, να με διώξει για να πάει καλύτερα η ομάδα. Βρήκαμε μικρά συμβόλαια, η ομάδα δύσκολα θα διασύρει αντίπαλο, αλλά δύσκολα θα διασυρθεί. Προσπαθήσαμε σκληρά σε όλα. Είμαι περήφανος για το πώς παίξαμε. Όσοι γνωρίζουν σχετικά είπαν πως η ομάδα δεν παίζει στην τύχη. Είχα ενημερώσει πως προς το τέλος του πρώτου γύρου, αρχές δεύτερου, η θα έφτανε εκεί που άξιζε. Και τώρα μπορεί, με τον καινούριο προπονητή. Χρειάζεται ηλεκτροσόκ. Οι παίκτες το 'χουν ρίξει στο... δεν μου ρχεται η λέξη. Σας ταλαιπώρησα, αλλά έχω μάθει να έχω καθαρό κούτελο. Δεν επιτρέπω τελεσίγραφα, ότι θα υπάρχει αντικαταστάτης μετά την Ελευσίνα, σε μία κατάσταση μπουρδέλο! Δουλεύω νυχθημερόν, έκαναν σχεδόν τα πάντα μόνος μου. Με πόνο καρδιάς δε θα προπονήσω άλλο αυτά τα παιδιά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x