Stoiximan Super League

«Τρέχει» ο Κωνσταντόπουλος

Τι τρέχει, δηλαδή, που ούτε να περπατήσει δεν μπορούσε τη Δευτέρα από τους πόνους. Ωστόσο ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος -μεταφορικά τουλάχιστον- θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι με τη Βέροια. Ο γκολκίπερ της ΑΕΚ αισθανόταν έντονες ενοχλήσεις τη Δευτέρα στη μέση (μετά τον τραυματισμό που οδήγησε στην αντικατάστασή του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό), σε σημείο που αναγκάστηκε να κάνει ένεση για να τις αντιμετωπίσει.

Τι τρέχει, δηλαδή, που ούτε να περπατήσει δεν μπορούσε τη Δευτέρα από τους πόνους.

Ωστόσο ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος -μεταφορικά τουλάχιστον- θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι με τη Βέροια.

Ο γκολκίπερ της ΑΕΚ αισθανόταν έντονες ενοχλήσεις τη Δευτέρα στη μέση (μετά τον τραυματισμό που οδήγησε στην αντικατάστασή του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό), σε σημείο που αναγκάστηκε να κάνει ένεση για να τις αντιμετωπίσει.

Εφόσον λοιπόν εκείνες αρχίσουν να υποχωρούν μετά τη θεραπεία που θα ξεκινήσει αύριο, θα δοκιμάσει να γυμναστεί την Τετάρτη, όταν και θα επιστρέψει στις προπονήσεις η ομάδα μετά το αυριανό ρεπό. Και από το αν θα το καταφέρει (με τις πιθανότητες πάντως να μην είναι υπέρ του) θα εξαρτηθεί και το αν θα μπορέσει να υπερασπιστεί την εστία της «Ένωσης» στο κυριακάτικο ματς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x