Stoiximan Super League

«Πόσα σας χρωστάμε;»

Τις πρώτες επαφές με τους (πολλούς) πιστωτές της ΠΑΕ ΑΕΚ άρχισε η πλευρά Βιντιάδη. Προτεραιότητα πήραν τα… φυσικά πρόσωπα, καθώς έγιναν οι πρώτες συζητήσεις με τους παίκτες και τους προπονητές στους οποίους οφείλονται πολλά χρήματα. Τα θετικά και τα αρνητικά πρώτα μηνύματα. Νέα αντίδραση κατά της ΚΕΔ ετοιμάζουν στην «Ένωση».

Τις πρώτες επαφές με τους (πολλούς) πιστωτές της ΠΑΕ ΑΕΚ άρχισε η πλευρά Βιντιάδη. Προτεραιότητα πήραν τα… φυσικά πρόσωπα, καθώς έγιναν οι πρώτες συζητήσεις με τους παίκτες και τους προπονητές στους οποίους οφείλονται πολλά χρήματα.

Αφενός μεν για να τους ζητηθεί να κάνουν λίγη ακόμη υπομονή, καθώς το θέμα αλλαγής στο ιδιοκτησιακό καθεστώς οδεύει προς θετική κατάληξη, αφετέρου δε για να διερευνηθούν οι προθέσεις τους για ενδεχόμενο «κούρεμα» των χρεών. Κι αν για το πρώτο ζήτημα έδειξαν διατεθειμένοι να βάλουν νερό στο κρασί τους, δεν είναι το ίδιο θετικά τα μηνύματα για μείωση των οφειλομένων παρά μόνο για νέο διακανονισμό.

Οι επαφές θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες κι αφού πρώτα ολοκληρωθεί η διαδικασία ταυτοποίησης των συνολικών υποχρεώσεων της ΠΑΕ. Ήδη χθες υπήρξε μία τρίωρη συνάντηση μεταξύ του Ανδρέα Δημητρέλου και του Δημήτρη Βιντιάδη παρουσία συνεργατών του τελευταίου, ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλες στις επόμενες 2-3 μέρες. Για όλα τα αποτελέσματα των επαφών ενημερώνεται μέχρι… κεραίας ο Κιθ Χάρις στο Λονδίνο και οι υπόλοιποι άνθρωποι που εμπλέκονται στο εγχείρημα.

* Τα ταμεία της ΠΑΕ ΑΕΚ πήραν μία ανάσα-έστω και μικρή από τα έσοδα του ντέρμπι που ξεπέρασαν τις 200.000 ευρώ. Αν και το «καθαρό» ποσό ήταν πολύ μικρότερο (όχι πάνω από 50.000 ευρώ), ένα μέρος των χρημάτων θα δοθεί στους υπαλλήλους της ΠΑΕ, ενώ μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα λάβουν κάποια «έναντι» και οι ποδοσφαιριστές.

Θέλουν συνάντηση με ΚΕΔ

Η ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία του ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό είναι μόνο η αρχή. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ θέλοντας-έστω και καθυστερημένα-να προστατεύουν την ομάδα από σφυρίγματα, προτίθενται να ζητήσουν ακρόαση από την ΚΕΔ για να εκφράσουν τα παράπονά τους και να διασφαλίσουν πως η ομάδα τους θα έχει το απαιτούμενο 50-50 στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

* Ημέρα ρεπό είναι η Τρίτη για τους παίκτες της ΑΕΚ. Από αύριο θα αρχίσει η προετοιμασία εν όψει του εκτός έδρας ματς με τη Βέροια την Κυριακή. Σίγουρα απών θα είναι ο τιμωρημένος Γιάγκο, ενώ εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο Κωνσταντόπουλος κι εκκρεμεί η απόφαση για το ματς που θα εκτίσει την ποινή μιας αγωνιστικής λόγω καρτών ο Βαλεντίνος Βλάχος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x