Stoiximan Super League

Στα ύψη η ψυχολογία

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκινάει η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Αυτή την περίοδο ο «Δικέφαλος του Βορρά» δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση λίγο πριν από τα ντέρμπι με το «τριφύλλι» και τον Ολυμπιακό. Οι Θεσσαλονικείς - έχοντας ρίξει αισθητά το μπάτζετ σε σχέση με το προηγούμενο καλοκαίρι - καταφέρουν να παίρνουν τα επιθυμητά αποτελέσματα και να βρίσκονται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκινάει η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Αυτή την περίοδο ο «Δικέφαλος του Βορρά» δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση λίγο πριν από τα ντέρμπι με το «τριφύλλι» και τον Ολυμπιακό.

Οι Θεσσαλονικείς - έχοντας ρίξει αισθητά το μπάτζετ σε σχέση με το προηγούμενο καλοκαίρι - καταφέρουν να παίρνουν τα επιθυμητά αποτελέσματα και να βρίσκονται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Όλα αυτά με νεαρούς παίκτες στο ρόστερ, όπως Κατσικάς, ο Κάτσε, ο Σταφυλίδης, ο Πέλκας και οι άλλους 19χρονους. Υπό αυτές τις συνθήκες το μυαλό όλων είναι στον αγώνα με τους «πράσινους» και ακολουθεί το εντός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό.

Στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο ελπίζουν να παραμείνουν κοντά στην κορυφή, ώστε να έχουν ελπίδες στον δεύτερο γύρο να πετύχουν κάτι σπουδαιότερο. Εν τω μεταξύ, χαμόγελα προκάλεσε η είδηση ότι ο Πάμπλο Γκαρσία δεν έχει κανένα μυϊκό πρόβλημα στον τετρακέφαλο και από χθες ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα για να τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Δώνη.

Από εκεί και πέρα, ο Ρομπέρ θα είναι ο επόμενος που σήμερα θα επιχειρήσει να συμμετάσχει στο πρόγραμμα της ομάδας. Αν ο Γάλλος βγάλει τις επόμενες πέντε προπονήσεις, θα είναι στην αποστολή για το Ολυμπιακό Στάδιο. Από την πλευρά τους, ο Λόρενς και ο Γεωργιάδης θα καθυστερήσουν και άλλο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x