Stoiximan Super League

Δεν παραπέμπεται ο Σιδηρόπουλος

Όχι καλό βαθμό, αλλά ούτε και τόσο κακό ώστε να οδηγήσει στην παραπομπή του έβαλε ο παρατηρητής Φραγκίσκος Σωμαρακάκης στον διαιτητή Τάσο Σιδηρόπουλο για την απόδοσή του στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό. Τι αναφέρει η έκθεση για τις επίμαχες φάσεις.

Όχι καλό βαθμό, αλλά ούτε και τόσο κακό ώστε να οδηγήσει στην παραπομπή του έβαλε ο παρατηρητής Φραγκίσκος Σωμαρακάκης στον διαιτητή Τάσο Σιδηρόπουλο για την απόδοσή του στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό.

Ο παρατηρητής αναφέρει πως ορθώς υπήρξε πέναλτι και αποβολή του Γιάγκο στη φάση που απέφερε το πρώτο γκολ των «ερυθρόλευκων», ενώ για τη φάση με το χέρι του Χολέμπας τονίζει ότι ο άσος των φιλοξενούμενων είχε γυρισμένη την πλάτη και δεν είχε πρόθεση, όπως κι ότι έγινε εξ επαφής. Όσο για το τράβηγμα που ζητεί η «Ένωση» σε τράβηγμα του Παπάζογλου στον Κατίδη εντός περιοχής επισημαίνει ότι ο παίκτης των γηπεδούχων άρχισε να πέφτει πριν γίνει επαφή.

Σημειώνεται πως ανεξάρτητα από την έκθεση του παρατηρητή η ΚΕΔ έχει δυνατότητα να παραπέμψει έναν διαιτητή ή βοηθό εφόσον κρίνει πως η απόδοσή του σε έναν αγώνα δεν ήταν καλή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x