Stoiximan Super League

«Συνεχίζουμε με Φερέιρα»

Ακλόνητος στη θέση του να στηρίζει τον Ζεσουάλδο Φερέιρα είναι ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ εκφράζει μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 την πλήρη εμπιστοσύνη του στον Πορτογάλο προπονητή και διαβεβαιώνει πως θα παραμείνει μέχρι το τέλος της σεζόν. «Συνεχίζουμε με τον κ. Φερέιρα. Σκέφτηκα κάποια πράγματα και κατέληξα σε αυτό», ανέφερε σε τηλεφωνική του συνομιλία με τον Τάσο Νικολογιάννη.

Ακλόνητος στη θέση του να στηρίζει τον Ζεσουάλδο Φερέιρα είναι ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ εκφράζει μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 την πλήρη εμπιστοσύνη του στον Πορτογάλο προπονητή και διαβεβαιώνει πως θα παραμείνει μέχρι το τέλος της σεζόν.

«Συνεχίζουμε με τον κ. Φερέιρα. Σκέφτηκα κάποια πράγματα και κατέληξα σε αυτό», ανέφερε σε τηλεφωνική του συνομιλία με τον Τάσο Νικολογιάννη.

Ερωτηθείς, δε, αν η παραμονή του στον πάγκο θα κριθεί στα προσεχή ματς με ΠΑΟΚ και Μάριμπορ, η απάντηση που έδωσε ήταν σαφής: «Δεν θα κριθεί από κανένα αποτέλεσμα. Θα παραμείνει μέχρι τέλους».

Ο Γιάννης Αλαφούζος δεν δείχνει να επηρεάζεται από τους συνεργάτες του και τα μέλη της διοίκησης που τον καλούν να απομακρύνει τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, ούτε από τον κόσμο της ομάδας και τον Τύπο που ασκούν σκληρή κριτική στον Πορτογάλο προπονητή για το έργο, τις επιλογές και τις δηλώσεις του.

Πληροφορίες αναφέρουν, μάλιστα, πως ο πρόεδρος της ΠΑΕ επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα εκφράζοντας τη στήριξή του για πολλοστή φορά. Οι δυο τους αναμένεται να τα πουν κι από κοντά, ίσως και απόψε μετά την επιστροφή της αποστολής από την Κέρκυρα. Κάποιοι λένε, δε, πως από όσα θα ακούσει ο Γιάννης Αλαφούζος από τον προπονητή θα πάρει τις οριστικές αποφάσεις για το μέλλον του. Ίδωμεν...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x