Ελλάδα

Στην Αθήνα ο Μπανκς!

Με διάθεση να πείσει τον Παναθηναϊκό και -πρωτίστως- τον Αργύρη Πεδουλάκη για να τον αποκτήσει, ήρθε στην Αθήνα ο Μάρκους Μπανκς. Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος θα είναι υπό δοκιμή τις επόμενες 10 ημέρες, εμφανίστηκε έτοιμος για να βοηθήσει τους «πράσινους» να πετύχουν τους στόχους τους.

Με διάθεση να πείσει τον Παναθηναϊκό και -πρωτίστως- τον Αργύρη Πεδουλάκη για να τον αποκτήσει, ήρθε στην Αθήνα ο Μάρκους Μπανκς.

Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος θα είναι υπό δοκιμή τις επόμενες 10 ημέρες, εμφανίστηκε έτοιμος για να βοηθήσει τους «πράσινους» να πετύχουν τους στόχους τους.

Ο 31χρονος αναμένεται να υποβληθεί την Τετάρτη (14/11) σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και εφόσον τις περάσει με επιτυχία, τότε την ίδια μέρα θα πατήσει το παρκέ του ΟΑΚΑ, προκειμένου να δείξει -εντός ενός 10ημέρου- εάν αξίζει να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με το «τριφύλλι».

«Είμαι λίγο κουρασμένος μετά την πολύωρη πτήση, αλλά υπερτερεί η χαρά μου που βρίσκομαι εδώ. Είμαι πραγματικά χαρούμενος που πήρα την απόφαση να περάσω τον Ατλαντικό και που βρίσκομαι εδώ. Ανυπομονώ να γνωρίσω τα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας και να περάσουμε ωραία. Όταν έφτασε η πρόταση από τον Παναθηναϊκό, η θετική απάντηση ήρθε χωρίς να χρειαστεί να το σκεφτώ πολύ», ήταν τα πρώτα λόγια του Μάρκους Μπανκς με το που πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα, για να συμπληρώσει:

«Ο στόχος μου είναι μια καριέρα στο ΝΒΑ, αλλά αυτή τη στιγμή δεν μ’ απασχολεί. Αυτό που θέλω αυτή τη στιγμή είναι να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Δικός μου στόχος είναι αυτός και να νικήσω. Αυτό ήρθα να κάνω. Να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πάρει η ομάδα τις νίκες που θέλει. Παραδέχομαι ότι δεν γνωρίζω πολλά για τη σύνθεση του Παναθηναϊκού. Γνωρίζω κάποιους παίκτες και καλύτερα από όλους τον Ρόκο Λένι Ούκιτς, με τον οποίο είχαμε συνυπάρξει στους Τορόντο Ράπτορς», κατέληξε ο Μπανκς, τον οποίο συνόδεψε στην Αθήνα ο ξάδελφός του, Κέιλιν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x