Stoiximan Super League

Στηρίζει τον Χατζηνικολάου

Τέλος στην προπονητολογία για τον Πλατανιά έβαλε ο Στέλιος Βαρουξάκης, ο οποίος μίλησε στον Χανιά Σπορ FM. Μετά την ήττα της κρητικής ομάδας από τον ΠΑΟΚ αναπτύχθηκε έντονη φημολογία για απομάκρυνση του Γιάννη Χατζηνικολάου, όμως ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. «Ολα όσα γράφονται είναι αποκυήματα της φαντασίας. Να είσαστε σίγουροι ότι αν υπήρχε θέμα θα το είχατε ήδη μάθει», τόνισε ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων».

Τέλος στην προπονητολογία για τον Πλατανιά έβαλε ο Στέλιος Βαρουξάκης, ο οποίος μίλησε στον Χανιά Σπορ FM.

Μετά την ήττα της κρητικής ομάδας από τον ΠΑΟΚ αναπτύχθηκε έντονη φημολογία για απομάκρυνση του Γιάννη Χατζηνικολάου, όμως ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

«Ολα όσα γράφονται είναι αποκυήματα της φαντασίας. Να είσαστε σίγουροι ότι αν υπήρχε θέμα θα το είχατε ήδη μάθει», τόνισε ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων».

Παράλληλα, εξέφρασε τον προβληματισμό του για την αντιμετώπιση που τυγχάνει από τους διαιτητές ο Πλατανιάς. Το κλίμα στην προπόνηση ήταν εμφανώς καλύτερο χθες και φαίνεται πως οι παίκτες αφήνουν πίσω τους το κακό σερί και συγκεντρώνονται αποκλειστικά στο ματς με τον Πανιώνιο.

Ο Ουντότζι επέστρεψε χθες σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων ενώ ο Αναστασάκος έμεινε και πάλι εκτός, για προληπτικούς λόγους, καθώς νοιώθει μικροενοχλήσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x