Ελλάδα

Θετικό πρόσημο για Ελπίδες

Μπροστά σε περίπου 5.500 θεατές στο ΔΑΚ Άργους, η Εθνική Ελπίδων ήρθε ισόπαλη 1-1 σε φιλικό αγώνα με την αντίστοιχη της Αυστρίας, με τους «μικρούς» του Κώστα Τσάνα να δείχνουν αρκετά καλό πρόσωπο εν όψει του επόμενου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Σκόρερ για την ελληνική ομάδα, ο Νίκος Καρέλης (39’), ενώ ο ίδιος είχε και δοκάρι στη συνέχεια, που θα μπορούσε να είχε δώσει και τη νίκη.

Μπροστά σε περίπου 5.500 θεατές στο ΔΑΚ Άργους, η Εθνική Ελπίδων ήρθε ισόπαλη 1-1 σε φιλικό αγώνα με την αντίστοιχη της Αυστρίας, με τους «μικρούς» του Κώστα Τσάνα να δείχνουν αρκετά καλό πρόσωπο εν όψει του επόμενου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Σκόρερ για την ελληνική ομάδα, ο Νίκος Καρέλης (39’), ενώ ο ίδιος είχε και δοκάρι στη συνέχεια, που θα μπορούσε να είχε δώσει και τη νίκη.

Στα πρώτο ισορροπημένο 20 λεπτο, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν πρώτοι το σκορ. Ο Κουρμπέλης υπέπεσε σε πέναλτι στον Βάστιτς και ο Χολζχάουσερ δεν έχασε την ευκαιρία να βάλει μπροστά την ομάδα του από την άσπρη βούλα. Μετά το γκολ η Εθνική άρχισε να πιέζει και να παίζει ακόμα πιο επιθετικά.

Στο 39’ ο «λεγεωνάριος», Καρέλης με εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι από το ύψος του πέναλτι, ισοφάρισε για τις Ελπίδες σε 1-1, αποτέλεσμα που έμεινε ως το τέλος του ημιχρόνου, αφού ο Σάμπιτζερ αστόχησε σε τετ-α-τετ με τον Στέφανο Καπίνο στο 45’.

Στο δεύτερο μέρος το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ήταν καταιγιστικό. Ο σκόρερ της Ελλάδας, Καρέλης στο 51’ έχασε σπουδαία ευκαιρία να βάλει μπροστά την Εθνική, αφού στο 51’ το σουτ του σταμάτησε στο δοκάρι των Αυστριακών. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε, ο ομοσπονδιακός προέβη σε αρκετές αλλαγές, ενώ τελευταία σημαντική ευκαιρία για τις Ελπίδες ήρθε στο 75’ με το σουτ του Κολοβού να φεύγει άουτ. Στο 92’ ο Κατίδης αποβλήθηκε, καθώς αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ελλάδα (Κώστας Τσάνας): Καπίνο (46΄ Γκέλιος), Σπυρόπουλος (46΄ Ζαχαράκης), Ποτουρίδης, Μπουγαΐδης (72΄ Οικονόμου), Κουρμπέλης, Κούρος (46΄ Νταμαρλής), Μπάλλας (55΄ Κατίδης), Γιαννιώτας (72΄ Βιτώρος), Κολοβός, Βέλλιος, Καρέλης (65΄ Πέλκας)

Ικανοποιημένος από την αντίδραση που έδειξαν οι παίκτες του, αν και βρέθηκαν νωρίς πίσω στο σκορ, εμφανίστηκε ο Κώστας Τσάνας μετά το τέλος του αγώνα: «Είχαμε αρκετά καλά διαστήματα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Αν και βρεθήκαμε νωρίς πίσω στο σκορ, αντιδράσαμε γρήγορα, ισοφαρίσαμε και θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη. Διατηρήσαμε την καλή μας παρουσία και μετά τις αλλαγές και αυτό είναι θετικό στοιχείο για την ομάδα μας. Βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα από αυτό το ματς ενόψει του νέου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x