Ελλάδα

Συμφωνία με Καπόνο!

Σε προφορική συμφωνία με τον Τζέισον Καπόνο ήρθε ο Παναθηναϊκός. Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση των «πράσινων» τα έχει βρει σε όλα με τον 31χρονο φόργουορντ, τον οποίο ο Αργύρης Πεδουλάκης θεωρεί ως τον καταλληλότερο για να ενισχύσει την περιφερειακή γραμμή της ομάδας του.

Σε προφορική συμφωνία με τον Τζέισον Καπόνο ήρθε ο Παναθηναϊκός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση των «πράσινων» τα έχει βρει σε όλα με τον 31χρονο φόργουορντ, τον οποίο ο Αργύρης Πεδουλάκης θεωρεί ως τον καταλληλότερο για να ενισχύσει την περιφερειακή γραμμή της ομάδας του.

Ο Καπόνο (2,03μ.) αγωνίζεται στις θέσεις «2» και «3» και στο πρόσωπό του ο Αργύρης Πεδουλάκης βλέπει τη λύση στο πρόβλημα του μακρινού σουτ. Την περσινή χρονιά, ο 31χρονος άσος αγωνιζόταν στους Λέικερς, με τους οποίους είχε κατά μέσο όρο 2 πόντους και 0,5 ριμπάουντ και 10 λεπτά συμμετοχής σε 27 αγώνες.

Φέτος, έχει μείνει ελεύθερος από την ομάδα του Λος Άντζελες, με τον Παναθηναϊκό να τον πείθει να μετακομίσει στην Ευρώπη για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Όλα αυτά τα χρόνια στο NBA, ο Καπόνο έγινε γνωστός από το πολύ καλό περιφερειακό του σουτ, έχοντας μάλιστα στο παλμαρέ του δύο κατακτήσεις στο διαγωνισμό τριπόντων του All Star Game (2007-2008), ενώ το 2006 πανηγύρισε το πρωτάθλημα με τη Χιτ.

Σε 509 ματς κανονικής περιόδου στο ΝΒΑ έχει 6,7 πόντους με 43,4% στα τρίποντα και 1,7 ριμπάουντ σε 17,8 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο, ενώ σε 10 εμφανίσεις στα play offs έχει 9,8 πόντους με 53,6% στα τρίποντα και 1,8 ριμπάουντ σε 23,1 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x