Stoiximan Super League

Πρώτα προπόνηση και μετά τούρτα

Μόνο λίγες δεν ήταν οι απουσίες που είχε στην προπόνηση της Πέμπτης (15/11) ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Αναστόπουλος. Από αυτή ο έμπειρος τεχνικός είδε να λείπουν τέσσερις (Χαριτωνίδης, Καπουράνης, Σίσιτς, Μπούρμπος) ποδοσφαιριστές του. Ωστόσο, μετά το τέλος της ο Γιάννης Βιτώρος, ο οποίος την Δευτέρα (13/11) είχε τα γενέθλια του, είδε τους συμπαίκτες του να του φέρνουν μία τούρτα και να του εύχονται τα καλύτερα για το μέλλον.

Μόνο λίγες δεν ήταν οι απουσίες που είχε στην προπόνηση της Πέμπτης (15/11) ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Αναστόπουλος. Από αυτή ο έμπειρος τεχνικός είδε να λείπουν τέσσερις (Χαριτωνίδης, Καπουράνης, Σίσιτς, Μπούρμπος) ποδοσφαιριστές του.

Ωστόσο, μετά το τέλος της ο Γιάννης Βιτώρος, ο οποίος την Δευτέρα (13/11) είχε τα γενέθλια του, είδε τους συμπαίκτες του να του φέρνουν μία τούρτα και να του εύχονται τα καλύτερα για το μέλλον.

Τώρα όσον αφορά στους απόντες ο τραυματίας Λάζαρος Χαριτωνίδης ξεκίνησε αποθεραπεία με τις εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου των Κρητικών να κάνει λόγο για απουσία –τουλάχιστον- 20 ημερών.

Απόντες ήταν τόσο ο Χρήστος Μπούρμπος που συνεχίζει τη θεραπεία του όσο και ο Μίρνες Σίσιτς, ο οποίος δεν έχει επιστρέψει ακόμη από τις υποχρεώσεις του με την εθνική Σλοβενίας. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Θωμάς Καπουράνης που νιώθει ενοχλήσεις στην πλάτη.

Οι υπόλοιποι, μεταξύ των οποίων ήταν οι Γιάννης Βιτώρος και Μανώλης Ζαχαράκης που επέστρεψαν από την Εθνική Ελπίδων, ακολούθησαν όλο το πρόγραμμα στο τέλος του οποίου χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και έπαιξαν δίτερμα με περιορισμούς.

Θέμης Λιουδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x