Stoiximan Super League

Πάει Κρήτη με Ναπολεόνι

Τα πλάνα του με τον Στέφανο Ναπολεόνι κόντρα στον ΟΦΗ μπορεί να καταστρώσει ο προπονητής του Λεβαδειακού, Γιώργος Παράσχος. Ο Ιταλός μεσοεπιθετικός στην τελευταία προπόνηση των Βοιωτών που έγινε το πρωί του Σαββάτου (17/11) έδειξε ότι έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του, με αποτέλεσμα ο Έλληνας τεχνικός να τον συμπεριλάβει στην αποστολή της ομάδας για τον αγώνα της Κρήτης.

Τα πλάνα του με τον Στέφανο Ναπολεόνι κόντρα στον ΟΦΗ μπορεί να καταστρώσει ο προπονητής του Λεβαδειακού, Γιώργος Παράσχος.

Ο Ιταλός μεσοεπιθετικός στην τελευταία προπόνηση των Βοιωτών που έγινε το πρωί του Σαββάτου (17/11) έδειξε ότι έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του, με αποτέλεσμα ο Έλληνας τεχνικός να τον συμπεριλάβει στην αποστολή της ομάδας για τον αγώνα της Κρήτης. Αντιθέτως, απών από την αναμέτρηση του "Γεντί Κουλέ" θα απουσιάζει ο Βαγγέλης Κουτσόπουλος που είναι τραυματίας.

Κατά τα άλλα ο Παράσχος στην προπόνηση του Σαββάτου έδωσε ιδιαίτερη έμφαση τόσο στην αμυντική όσο και στην επιθετική λειτουργία των ποδοσφαιριστών του στις στημένες φάσεις στο παιχνίδι κόντρα στους Κρητικούς.

Οι «εκλεκτοί» του Γιώργου Παράσχου:

Κυριακίδης, Κασμερίδης, Τσιντώτας, Μουλόπουλος, Χοσέμι, Κόρμπος, Ζησόπουλος, Νικολακάκης, Γεωργίου, Κοτίτσας, Λισγάρας, Μεντί, Ναπολεόνι, Μαχαίρας, Ροτζέριο, Μίλιεβιτς, Ακόστα, Ρομέου, Πόι και Βασιλείου.

Θέμης Λιουδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x