Stoiximan Super League

Θα πέσουν κορμιά…

Πολλές υποσχέσεις για ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις αφήνει το πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας της 11ης αγωνιστικές της Σούπερ Λίγκας. Τέσσερις αμφίρροποι αγώνες με οχτώ ομάδες που έχουν διαφορετικούς στόχους η καθεμία και θα παλέψουν για τους τρεις βαθμούς της νίκης. Σαφώς τα βλέμματα είναι στραμμένα στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ. H ΑΕΚ φιλοξενείται από την Βέροια, ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει τον Λεβαδειακό και στην Ξάνθη υπάρχει το ντέρμπι Skoda-Πανθρακικός.

Πολλές υποσχέσεις για ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις αφήνει το πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας της 11ης αγωνιστικές της Σούπερ Λίγκας. Τέσσερις αμφίρροποι αγώνες με οχτώ ομάδες που έχουν διαφορετικούς στόχους η καθεμία και θα παλέψουν για τους τρεις βαθμούς της νίκης. Σαφώς τα βλέμματα είναι στραμμένα στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

Οι «πράσινοι» υποδέχονται τον ΠΑΟΚ, έχοντας πλέον τον Χουάν Ραμόν Ρότσα στον πάγκο και οι Θεσσαλονικείς θέλουν να επαναφέρουν στους πέντε βαθμούς τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Πριν από το ματς της ημέρας, η ΑΕΚ φιλοξενείται από την Βέροια και οι δύο «καίγονται» για τους τρεις βαθμούς της νίκης. Στην Κρήτη ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει τον Λεβαδειακό και στην Θράκη έχουμε το τοπικό ντέρμπι μεταξύ της Skoda Ξάνθης και του Πανθρακικού στα Πηγάδια.

Παρακολουθήστε σε real time την εξέλιξη όλων των αναμετρήσεων από το control room του sport-fm.gr.

Σάββατο, 17/11

Άρης-ΠΑΣ Γιάννινα 1-2

Το γκολ του Γιαννιώτα (54’) δεν έφτασε για τον Άρη, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να εκμεταλλεύεται το προβάδισμα και το επιβλητικό του πρώτο ημίχρονο κι έτσι να φεύγει με το πρώτο του «διπλό» (1-2) από το «Κλεάνθης Βικελίδης». Ίλιτς (11’) και Ψυχογιός (27’ αυτ.) τα τέρματα των φιλοξενούμενων, που ανέβηκαν στην 6η θέση της Σούπερ Λίγκας. Διαβάστε περισσότερα.



Πανιώνιος-Πλατανιάς 4-0

Δεν έχει… ταβάνι ο φετινός Πανιώνιος! Τα «μωρά» του Δημήτρη Ελευθερόπουλου «άστραψαν» στη Νέα Σμύρνη και πήραν τους τρεις βαθμούς με το εκκωφαντικό 4-0 κόντρα στον Πλατανιά για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, με τα τρία γκολ να μπαίνουν στο πρώτο μέρος! Εδραιωμένος στη τρίτη θέση της βαθμολογίας ο «Ιστορικός», που πλέον παίρνει αποτελέσματα και με επιβλητικό τρόπο. Αγνοούν τη νίκη εδώ και πέντε ματς οι Κρητικοί. Διαβάστε περισσότερα.



Ολυμπιακός-Κέρκυρα 2-0

Αυτό που ο Ολυμπιακός χρειαζόταν τέσσερις μέρες πριν το κρίσιμο ματς με την Σάλκε για το Τσάμπιονς Λιγκ, το πήρε. Με το μυαλό στους Γερμανούς, νίκησε… σβηστά 2-0 την Κέρκυρα στο Καραϊσκάκη στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, έκανε συντήρηση δυνάμεων από νωρίς ενώ βρήκε την ευκαιρία να επαναφέρει στην δράση παίκτες που είχαν μείνει εκτός για καιρό (Τζεμπούρ, Ιμπαγάσα). Διαβάστε περισσότερα.




Κυριακή, 18/11

ΟΦΗ-Λεβαδειακός (15:00, NovaSports 1)

Το «μπουζούκι» του Νικόλα! Έτσι λέει το τραγούδι, αλλά αυτό που συνεχίζει ο Αναστόπουλος στο Ηράκλειο είναι το… βιολί του! Με μαέστρο τον Σίσιτς η ψυχωμένη ομάδα του «αλενατόρε» χόρεψε και τη Βέροια και απέχει λιγότερο από τις θέσεις της Ευρώπης παρά από ‘κεινες του υποβιβασμού. Εκεί όπου ανάσανε μεν ο Λεβαδειακός μετά τη νίκη επί του Άρη, αλλά θα χρειαστεί να σκοράρει και… εκτός έδρας (και μάλιστα στο απόρθητο «Γεντί Κουλέ») για να ξεκολλήσει.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σπάθας (Πειραιά)
ΒΟΗΘΟΙ: Φαντόπουλος (Πειραιά), Χαρίσης (Γρεβενών)

ΓΗΠΕΔΟ: «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης»


SKODA Ξάνθη-Πανθρακικός (17:15, NovaSports 3)

El θράκικο! Χωρίς αστέρια, χωρίς Μέσι, αλλά με αντιπαλότητα χωρίς… μέση, αρχή και τέλος! Ισόβαθμοι στην προτελευταία θέση και σε παραδοσιακή κόντρα, Ξάνθη και Πανθρακικός κρατούν ζωντανό ένα από τα λίγα πλέον τοπικά ντέρμπι. Και το αν η πρώτη θα επιστρέψει στις νίκες (μετά την κακή εμφάνιση στα Γιάννενα) ή ο δεύτερος θα τις συνεχίσει (μετά το μεγάλο τρίποντο επί του Αστέρα) θα κρίνει και ποιος θα μείνει… ζωντανότερος στη μάχη της παραμονής.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κάκος (Κέρκυρας)
ΒΟΗΘΟΙ: Ακρίβος (Αθηνών), Τάτσης (Ηπείρου)

ΓΗΠΕΔΟ: Πηγάδια


Βέροια-ΑΕΚ (17:15, NovaSports 1)

Δεν υπάρχει καιρός για δάκρυα! Η σκληρή ήττα από τον Ολυμπιακό άφησε την ΑΕΚ με (δικαιολογημένα) παράπονα για τη διαιτησία -αλλά και χωρίς κανένα περιθώριο πλέον ν’ αρχίσει να μαζεύει βαθμούς. Ειδικά στην πεντάδα των αγώνων με «ανταγωνιστές» (όπως έφτασαν να είναι) η οποία ξεκινά από τη Βέροια. Εκεί όπου οι γηπεδούχοι περιμένουν με παρόμοια κακή ψυχολογία -έπειτα από πέντε ματς χωρίς νίκη- αλλά και ίδια την κάψα για βαθμούς.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βοσκάκης (Ρεθύμνου)
ΒΟΗΘΟΙ: Γρεβένης (Χαλκιδικής), Γουργιώτης (Φθιώτιδας)

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Στάδιο Βέροιας


Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ (19:30, NovaSports 1)

ΠΑΟ… από την αρχή! Η οικτρή εικόνα (και η έκτη ισοπαλία) στην Κέρκυρα έγινε η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι του Ζεσουάλδο Φερέιρα. Και ο ερχομός των Ρότσα και Βονόρτα ελπίζεται -από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ κιόλας- πως θα επιτρέψει πλέον στον κόσμο να βλέπει… μισογεμάτο το ποτήρι του φετινού Παναθηναϊκού. Περίπου σαν αυτό του «δικεφάλου». Που έχει ξεχάσει να χάνει (από τις 3 Σεπτέμβρη) και αν κάνει διπλό, θα θυμηθεί πως είναι να φιλοξενεί σαν πραγματικός διεκδικητής του τίτλου την επόμενη βδομάδα τον Ολυμπιακό.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τριτσώνης (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Αλεξέας (Μεσσηνίας), Μαγιάννης (Άρτας)

ΓΗΠΕΔΟ: ΟΑΚΑ


Δευτέρα, 19/11

Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος (19:30, NovaSports 1)

Το αστέρι και το Περιστέρι! Με το ένα να σταματά να λάμπει στην Κομοτηνή (γκέλα με τον Πανθρακικό) και το άλλο να πανηγυρίζει τη δεύτερη κολλητή νίκη (επί του Πανιωνίου) που έφερε πλέον… συγκατοίκηση στην τρίτη θέση. Και με δεδομένο ότι ο Αστέρας μόνο νικάει εντός (5 στα 5) και ότι ο Ατρόμητος δεν χάνει εκτός (μια νίκη και τέσσερις ισοπαλίες) άντε να μαντέψεις αν -και ποιος- θα ξεφορτωθεί τον άλλο.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αρετόπουλος (Τρικάλων)
ΒΟΗΘΟΙ: Μπαλτάς (Αχαΐας), Σωτηρόπουλος (Αχαΐας)

ΓΗΠΕΔΟ: Αστέρα Τρίπολης


Η επόμενη αγωνιστική (12η)

Σάββατο, 24/11

Ατρόμητος-SKODA Ξάνθη (17:15)
ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ (17:15)
ΑΕΚ-Λεβαδειακός (19:30)

Κυριακή, 25/11

Κέρκυρα-Βέροια (15:00)
Αστέρας Τρίπολης-Πανιώνιος (17:15)
Πλατανιάς-Παναθηναϊκός (17:15)
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (19:30)

Δευτέρα, 26/11

Πανθρακικός-Άρης (19:30)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x