Δελτία Τύπου

Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ στο κουπόνι της William Hill!

Στοιχηματίστε στα παιχνίδια του ΟΣΦΠ και του ΠΑΟ τόσο πριν, όσο και κατά τη διάρκεια του αγώνα!

Στοιχηματίστε στα παιχνίδια του ΟΣΦΠ και του ΠΑΟ τόσο πριν, όσο και κατά τη διάρκεια του αγώνα!

Σάλκε - Ολυμπιακός

Για την άλωση του Γκεζελκίρχεν και την πρόκριση!
Μετά από τις 2 συνεχόμενες νίκες επί της Μονπελιέ, ο πρωταθλητής Ελλάδας ταξίδεψε στη Γερμανία με όνειρα για το τρίποντο που θα τον φέρει σε θέση ισχύος σε ότι αφορά με την πρόκριση. Οι Πειραιώτες βρίσκονται 2 βαθμούς πίσω από τους γηπεδούχους και σε περίπτωση νίκης θα ανατρέψουν τις ισορροπίες του ομίλου. Στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των 2 ομάδων, η Σάλκε είχε κερδίσει με 1-2 παίζοντας με σωστή τακτική και υπομονή. Στο κουπόνι της William Hill η νίκη των γηπεδούχων έχει απόδοση 1,44 η ισοπαλία 3,80 ενώ το διπλό του Ολυμπιακού 6,00.

Παναθηναϊκός – Μάριμπορ

Με πάθος για την πρώτη φετινή Ευρωπαϊκή νίκη!
Σε σαφώς καλύτερο επίπεδο βρίσκεται η ψυχολογία των «Πρασίνων» μετά την έλευση του Ρότσα και όλοι είναι έτοιμοι για μια μεγάλη νίκη επί των Σλοβένων μπροστά στο κοινό του ΟΑΚΑ. Το «Τριφύλλι» εκτός από το πρώτο του τρίποντο, αναζητά επίσης και την εκδίκηση για τον διασυρμό που του προκάλεσαν οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο φετινό Ευρωπαϊκό τους παιχνίδι.

Στη William Hill οι αποδόσεις για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού είναι 1,80 για τον άσο, 3,50 για την ισοπαλία και 3,50 για το διπλό της ομάδας του Ντάρκο Μίλανιτς. Στο κουπόνι της William Hill εκτός από τα παιχνίδια των 2 «Αιωνίων», μπορείτε επίσης να βρείτε όλα τα παιχνίδια για το Τσάμπιονς και το Γιουρόπα Λιγκ. Για κάθε παιχνίδι υπάρχουν εκατοντάδες αγορές πριν αλλά και κατά τη διάρκεια των αγώνων, μεταξύ αυτών και ειδικές αγορές με ενισχυμένες αποδόσεις που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού!

Οι αγώνες των Ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη
Αγώνας 1 Χ 2
21 Νοεμ. 21:45 Σάλκε – ΟΣΦΠ 1,44 3,80 6,00
22 Νοεμ. 20:00 ΠΑΟ – Μάριμπορ 1,80 3,50 3,50

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x