F1

Δύο πιλότοι, ένας τίτλος, αρκετά σενάρια…

Στον μαγικό κόσμο της Φόρμουλα 1 οι ανατροπές είναι το κερασάκι που βρίσκεται στην κορυφή της τούρτας. Στο παρθενικό γκραν πρι στην πίστα “Circuit Of The Americas”, στην επιστροφή του πρωταθλήματος στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής μετά από πέντε χρόνια, ο Λιούις Χάμιλτον έκανε το θαύμα του και παρέτεινε τη στέψη για μία εβδομάδα.

Στον μαγικό κόσμο της Φόρμουλα 1 οι ανατροπές είναι το κερασάκι που βρίσκεται στην κορυφή της τούρτας.

Στο παρθενικό γκραν πρι στην πίστα “Circuit Of The Americas”, στην επιστροφή του πρωταθλήματος στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής μετά από πέντε χρόνια, ο Λιούις Χάμιλτον έκανε το θαύμα του και παρέτεινε τη στέψη για μία εβδομάδα.

Η νίκη του Βρετανού σε συνδυασμό με το πλασάρισμα των Φέτελ και Αλόνσο στη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα, διεύρυνε τη διαφορά του Γερμανού στους 13 βαθμούς από τον δεύτερο Αλόνσο.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ο τίτλος να κριθεί στο τελευταίο γκραν πρι της σεζόν στη Βραζιλία για 27η φορά στις 53 στην ιστορία της Φόρμουλα 1.

Το www.sport-fm.gr σας παρουσιάζει όλα τα πιθανά σενάρια για τους δύο πιλότους:

1. Αν ο Σεμπάστιαν Φέτελ πλασαριστεί στις πρώτες τέσσερις θέσεις, ο Γερμανός θα πανηγυρίσει τον τρίτο διαδοχικό του τίτλο, ανεξάρτητα από τη θέση που θα πλασαριστεί ο Φερνάντο Αλόνσο.

2. Αν ο Σεμπάστιαν Φέτελ πλασαριστεί από πέμπτος μέχρι έβδομος, θα χάσει το πρωτάθλημα μόνο αν ο Αλόνσο ολοκληρώσει τον αγώνα από την πρώτη θέση.

3. Αν ο Σεμπάστιαν Φέτελ πλασαριστεί όγδοος ή ένατος, θα χάσει τον τίτλο αν ο Αλόνσο πλασαριστεί πρώτος ή δεύτερος.

4. Αν ο Σεμπάστιαν Φέτελ ολοκληρώσει τον αγώνα από την δέκατη θέση, ή εκτός βαθμολογούμενης δεκάδας, θα χάσει το πρωτάθλημα αν ο Αλόνσο τερματίσει στην πρώτη τριάδα.

Επιμέλεια: Σταυρούλα Σάββα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x