Stoiximan Super League

Την ίδια «συνταγή» με Μονπελιέ

Με την ενδεκάδα που είχε παρατάξει κόντρα στην Μονπελιέ στο «Καραϊσκάκη» σκοπεύει να ξεκινήσει τον Ολυμπιακό ο Λεονάρντο Ζαρντίμ στο αυριανό παιχνίδι με την Σάλκε. Αυτό φάνηκε στις χθεσινές δοκιμές του Πορτογάλου τεχνικού, ο οποίος για πρώτη φορά έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του στη διάθεσή του. Ο μεγαλύτερος προβληματισμός του 38χρονου προπονητή αφορούσε το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας, ενώ ο Μήτρογλου φαίντεαι ότι «κερδίζει» τον Τζεμπούρ.

Με την ενδεκάδα που είχε παρατάξει κόντρα στην Μονπελιέ στο «Καραϊσκάκη» σκοπεύει να ξεκινήσει τον Ολυμπιακό ο Λεονάρντο Ζαρντίμ στο αυριανό παιχνίδι με την Σάλκε. Αυτό φάνηκε στις χθεσινές δοκιμές του Πορτογάλου τεχνικού, ο οποίος για πρώτη φορά έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του στη διάθεσή του. Ο μεγαλύτερος προβληματισμός του 38χρονου προπονητή αφορούσε το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας, ενώ ο Μήτρογλου «κέρδισε» τον Τζεμπούρ.

Την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Κάρολ, ο οποίος μπροστά του - από δεξιά προς αριστερά - θα έχει τους Τοροσίδη, Μανωλά, Σιόβα και Χολέμπας. Ως αμυντικός χαφ θα αγωνιστεί ο Μοντέστο, έχοντας στα πλάγια τον Γκρέκο και τον Μανιάτη. Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Μασάντο, Αμπντούν και Μήτρογλου. Πάντως, ο Ζαρντίμ σκέφτεται ακόμα τους Φουστέρ και Κοντρέρας, οι οποίοι διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Ιμπαγάσα, Πάντελιτς, Τζιμπούρ και Ντιακιτέ. Στην Αθήνα θα μείνουν οι Βλαχοδήμος, Τάτος και Ζαραδούκας που δεν έχουν δηλωθεί στη λίστα για το Champions League, ο Ντιόγκο που είναι σε «καραντίνα» και ο Λυκογιάννης που είναι τραυματίας από το ματς των Νέων με τη Μαρσέιγ την περασμένη εβδομάδα.

Οι Πειραιώτες θα αναχωρήσουν με πτήση τσάρτερ στις 9 το πρωί και υπολογίζεται να φτάσει στο αεροδρόμιο της Κολωνίας στις 12:15 (ώρα Ελλάδας) και στη συνέχεια θα μεταβούν στο Εσεν. Η επιστροφή είναι προγραμματισμένη μετά τον αγώνα. Μαζί με τους παίκτες θα είναι οι Γιάννης Βρέντζος, Χουάνχο Λορένθο (πρώτη φορά), Γιάννης Μώραλης και Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Από εκεί και πέρα, ήταν ξεκάθαρο το μήνυμα που έστειλε ο Πορτογάλος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του: «Οι αντίπαλοί μας έπαιξαν με έντεκα παίκτες στην άμυνα. Δεν έκαναν ούτε φάση και αυτό ήταν πολύ δύσκολο για εμάς, προκειμένου να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Είδατε και εσείς ότι είχα δίκιο όταν σας έλεγα πως το ματς με την Κέρκυρα είναι πολύ κρίσιμο για να φύγουμε οκτώ βαθμούς

Τώρα, όμως, δεν μπορεί να μας απασχολεί ο ΠΑΟΚ. Έχουμε μπροστά μας το ματς με τη Σάλκε και μόνο με αυτό ασχολούμαστε. Εμείς πάμε στη Γερμανία για να πάρουμε τη νίκη. Θέλει προσοχή το ματς και να ξέρετε ότι θα μας πιέσουν πολύ από το πρώτο λεπτό του αγώνα. Μην ακούτε όλα όσα λένε για τη Σάλκε αυτές τις μέρες. Ακόμα και πρώτη να ήταν στην Bundesliga, εμείς για τη νίκη θα παίζαμε εκεί για να πάρουμε την πρόκριση
».

Ο Ζαρντίμ δούλεψε πολύ στην τακτική στη χθεσινή προπόνηση, ζήτησε πολύ καλή αμυντική λειτουργία, ενώ ενημέρωσε τους παίκτες του ότι σήμερα, στην προπόνηση που θα γίνει στο «Veltins Arena», θα κάνουν πολλές στημένες φάσεις.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x