Ελλάδα

Μια ισοπαλία βρεγμένη μέχρι το κόκκαλο

Μία φορά βγήκαν σωστοί οι μετεωρολόγοι και βρήκε να είναι χθες. Ημέρα της πρεμιέρας του sport-fm.gr στο πρωτάθλημα ιστοσελίδων. Αυτή είναι η ιστορία του 3-0 υπέρ μας που έγινε 4-4.

Μία φορά βγήκαν σωστοί οι μετεωρολόγοι και βρήκε να είναι χθες. Ημέρα της πρεμιέρας του sport-fm.gr στο πρωτάθλημα ιστοσελίδων. Αυτή είναι η ιστορία του 3-0 υπέρ μας που έγινε 4-4.

Αντίπαλος μας ήταν το Woop.gr, αλλά σημαντικότερο πρόβλημα για όλους οι ουρανοί που άνοιξαν και έκαναν τους περισσότερους παίχτες που βρίσκονταν στο γήπεδο να λαχταρούν την εφεύρεση της τηλεμεταφοράς που θα μας μετέφερε κάπου ζεστά και στεγνά κατά προτίμηση χωρίς βρεγμένους μαντράχαλους να κυλιούνται στο γρασίδι.

Εντάξει υπήρχαν και αυτοί που γούσταραν τη βροχή. Κουμάντο στου καθενός τα βίτσια δεν θα κάνουμε.

Η αλήθεια είναι ότι πριν το ματς και επειδή μας αρέσει να σκεφτόμαστε τους εαυτούς μας παικτικά ως κάτι εξωπραγματικό για μη επαγγελματικά δεδομένα, θεωρούσαμε τη νίκη μας εύκολη υπόθεση. Και παραλίγο έτσι να γίνει, αφού το ημίχρονο μας βρήκε να προηγούμαστε 3-0 με γκολ από τους Κακολύρη, Μαραθιάνό και Νερατζιά, ενώ παράλληλα σκεφτόμασταν τρόπους για να κάνουμε το ματς ακόμα πιο ενδιαφέρον στην επανάληψη.

Όπως το να μη δεχτούμε γκολ ή να βάλουμε γκολ χωρίς να ακουμπήσει κανένας παίκτης μας τη μπάλα ή ακόμα καλύτερα να γίνουμε ολογράμματα που θα ελέγχουν το γήπεδο με λέιζερ. Όχι ότι υποτιμήσαμε τον αντίπαλο, αλλά μάλλον υποτιμήσαμε τον αντίπαλο.

Κα κάπως έτσι από 4-1 με άλλο ένα γκολ του Άλκη Κακολύρη βρεθήκαμε να δεχόμαστε τρία γκολ και το ματς να τελειώνει 4-4. Υπάρχει άλλο ένα θέμα προς συζήτηση. Θα μπορούσαμε να έχουμε καθαρίσει το ματς στο 3-0; Ασφαλώς και θα μπορούσαμε αν τελειώναμε σωστά τις φάσεις, αλλά επειδή ακόμα δεν έχουμε θεσπίσει εσωτερικό κανονισμό που να τιμωρεί τις χαμένες ευκαιρίες παραδειγματικά αρκούμαστε στο «Δεν πειράζει την άλλη φορά θα τα βάλουμε».

Θα σας μιλήσω λίγο για τα παιδιά της ομάδας. Τον Παναγιώτη Κεφαλά που είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας σε 8χ8 αλλά όταν χάσει την ψυχραιμία του ακούγεται μέχρι τη Βοιωτία. Χρήστος Ρομπόλης, Σταύρος Χαϊταντόγλου και Κώστας Ντόκος παίζουν άμυνα και γουστάρουν. Τα όποια τσαφ αποδίδονται ξεκάθαρα στη βροχή.

Ο Αλέξης ο Παπαχρήστος στο κέντρο αν και άρρωστος έτρεξε περίπου 20 χιλιόμετρα και ας μην υπάρχει αυτή η απόσταση μέσα στο γήπεδο για να καλυφθεί, ο Βαγγέλης ο Νερατζιάς με το που μπήκε στο γήπεδο έβαλε το ένα γκολ και έφτιαξε το άλλο, ο Γιώργος Μαραθιανός έβαλε ένα γκολ είχε ευκαιρίες για να βάλει και άλλα και έπαιξε αρκετό ξύλο με τους αμυντικούς, ο Θανάσης Ράλλης ( ή μάλλον δεν σας λέω τίποτα για μένα, γιατί αφού γράφω το κείμενο δεν θα ήταν σωστό να κάνω ξεχωριστή αναφορά σε μένα, αν και θα μου άξιζε μία παράγραφος), ενώ ο Άλκης ο Κακολύρης είναι ο επιθετικός-ζώο που θα τους πάρει όλους παραμάζωμα.

Είχαμε απουσίες ναι. Την άλλη εβδομάδα, θα είμαστε πλήρεις και παίζουμε με το Gazzetta. Ένα ενδιαφέρον ματς θα τολμούσα να πω. Μέχρι τότε θα δουλέψουμε στη φυσική κατάσταση αναπαύοντας τα τσακισμένα μας κορμιά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x