Stoiximan Super League

Θα περιμένει κι άλλο η ΑΕΚ

Με νέα αποθέματα… υπομονής στο θέμα του Μάκη Ψωμιάδη θα πρέπει πιθανότατα να οπλιστεί η ΑΕΚ. Το έγγραφο που θα διευκρινίζει τα αδικήματα για τα οποία μπορεί να δικαστεί ο «Big Mac» (παρόλο που έχει ζητηθεί επανειλημμένως) δεν έχει φτάσει ακόμα από τις Αρχές της ΠΓΔΜ. Έτσι, η εκδίκαση της υπόθεσης για την υπεξαίρεση χρημάτων από την «Ένωση» που είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη οδεύει προς μια ακόμα αναβολή.

Με νέα αποθέματα… υπομονής στο θέμα του Μάκη Ψωμιάδη θα πρέπει πιθανότατα να οπλιστεί η ΑΕΚ.

Το έγγραφο που θα διευκρινίζει τα αδικήματα για τα οποία μπορεί να δικαστεί ο «Big Mac» (παρόλο που έχει ζητηθεί επανειλημμένως) δεν έχει φτάσει ακόμα από τις Αρχές της ΠΓΔΜ.

Έτσι, η εκδίκαση της υπόθεσης για την υπεξαίρεση χρημάτων από την «Ένωση» που είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Τετάρτης οδεύει προς μια ακόμα αναβολή.

Το συγκεκριμένο έγγραφο θα έπρεπε να συνόδευε εξ αρχής την έκδοση του Ψωμιάδη από τη γειτονική χώρα. Η έλλειψή του, δε, αποτέλεσε και τον λόγο που το νομικό του επιτελείο ζήτησε (και πέτυχε) και την προηγούμενη αναβολή της υπόθεσης με την ΑΕΚ.

Δεδομένου λοιπόν ότι τα σχετικά αιτήματα του ελληνικού Υπουργείου Δικαιοσύνης δεν έχουν βρει καμία ανταπόκριση και η επίσημη διευκρίνιση των αδικημάτων για τα οποία μπορεί να δικαστεί ο Ψωμιάδης μετά την έκδοσή του δεν έχει φτάσει ακόμα, η νέα αναβολή της εκδίκασης μοιάζει κάτι παραπάνω από πιθανή.

Παρά τη νέα καθυστέρηση ωστόσο που αναμένεται να προκύψει, το νομικό επιτελείο της ΑΕΚ έχει φροντίσει (με την κατάθεση κι άλλης μήνυσης από το περασμένο καλοκαίρι) να αποσυνδέσει την υπόθεση από το αν θα έρθει τελικά το συγκεκριμένο έγγραφο. Και θεωρώντας σημαντικό νομικό στοιχείο το γεγονός ότι συνεχίζει να κρατείται και ο γιος του Μάκη Ψωμιάδη, δεν χάνει την αισιοδοξία του για (καθυστερημένη έστω) δικαίωση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x