Ελλάδα

Μετ’ εμποδίων η προετοιμασία ενόψει Ολυμπιακού

Με... πονοκέφαλο για τον Μηνά Γκέκο ξεκίνησε την Τετάρτη η προετοιμασία του Κολοσσού για την αναμέτρηση της έβδομης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ των ανδρών με αντίπαλο τον Ολυμπιακό (25/11, 13:00). Ο τεχνικός των «θαλασσί» δεν είχε στη διάθεση του τους Γιάννη Καλαμπόκη και Μάρκους Χάτεν. Ο έμπειρος γκαρντ ταλαιπωρείται από τράβηγμα στους προσαγωγούς, με την κατάσταση του πάντως να μην εμπνέει ανησυχία, ενώ ο Αμερικανός έβγαλε το δόντι του και δεν μπόρεσε να προπονηθεί.

Με... πονοκέφαλο για τον Μηνά Γκέκο ξεκίνησε την Τετάρτη η προετοιμασία του Κολοσσού για την αναμέτρηση της έβδομης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ των ανδρών με αντίπαλο τον Ολυμπιακό (25/11, 13:00).

Ο τεχνικός των «θαλασσί» δεν είχε στη διάθεση του τους Γιάννη Καλαμπόκη και Μάρκους Χάτεν. Ο έμπειρος γκαρντ ταλαιπωρείται από τράβηγμα στους προσαγωγούς, με την κατάσταση του πάντως να μην εμπνέει ανησυχία, ενώ ο Αμερικανός έβγαλε το δόντι του και δεν μπόρεσε να προπονηθεί.

Κανονικά γυμνάστηκε με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του ο Γιώργος Καλαϊτζής ο οποίος ξεπέρασε το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρούσε.

Ο κόουτς της ομάδας επέλεξε να προπονήσει τους παίκτες του το μεσημέρι προκειμένου να συνηθίζουν στην ώρα της επικείμενης αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό.

Όσο για τα εισιτήρια για τον αγώνα με τους «ερυθρόλευκους»;

«Η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός ανακοινώνει ότι συνεχίζεται σε καθημερινή βάση από τα γραφεία του συλλόγου (πλατεία Βρούχου, τηλ. 22410-22261) η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Αξίζει να σημειωθεί ότι εισιτήρια του αγώνα προπωλούνται επίσης στο Κέντρο Άσκησης και Διατροφής Family Fit και στο Horus Cafe».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x