Champions League

Μίλαν είναι… θα περνούσε

Ακόμα κι αν η παρουσία της μέχρι στιγμής στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή, ωστόσο, η Μίλαν είναι πάντα μία πολύ μεγάλη ομάδα και το επιβεβαίωσε στην έδρα της Άντερλεχτ με τη νίκη με σκορ 3-1 στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής. Με αυτούς τους τρεις βαθμούς οι «ροσονέρι» περνούν ως δεύτεροι από τον 3ο όμιλο στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Νωρίτερα η Ζενίτ με τη Μάλαγα αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2.

Ακόμα κι αν η παρουσία της μέχρι στιγμής στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή, ωστόσο, η Μίλαν είναι πάντα μία πολύ μεγάλη ομάδα και το επιβεβαίωσε στην έδρα της Άντερλεχτ με τη νίκη με σκορ 3-1 στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής.

Με αυτούς τους τρεις βαθμούς οι «ροσονέρι» περνούν ως δεύτεροι από τον 3ο όμιλο στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Νωρίτερα η Ζενίτ με τη Μάλαγα αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς ιδιαίτερες φάσεις με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το 0-0. Ωστόσο, η Μίλαν αποφάσισε στο δεύτερο μέρος να μην αφήσει σε κανέναν περιθώριο αμφισβήτησης για την υπόθεση πρόκρισης. Με τον… μόνιμο σκόρερ της στα τελευταία παιχνίδια Ελ Σαραουί, οι «ροσονέρι» μπήκαν σε θέση οδηγού στο 47ο λεπτό.

Το καλύτερο της… ημέρας, όμως, το φυλούσε ο Μεξές, ο οποίος στο 71’ έκανε το 2-0 με ένα από τα ομορφότερα, αν όχι το ωραιότερο γκολ, της φετινής σεζόν. Ο Γάλλος αμυντικός στόπαρε τη μπάλα με το στήθος και έπιασε ένα εξαιρετικό ανάποδο ψαλίδι, πετυχαίνοντας ένα τρομερό τέρμα.

Η Άντερλεχτ προσπάθησε να αντιδράσει και στο 78ο λεπτό μείωσε σε 2-1 με τον Ντε Σούτερ. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να κάνουν το κάτι παραπάνω και ο Πάτο στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων έκανε το τελικό 3-1 για τη Μίλαν. Οι Βέλγοι για να συνεχίσουν στο Γιουρόπα Λιγκ θέλουν την τελευταία αγωνιστική εκτός έδρας νίκη επί της αδιάφορης και πρώτης στον όμιλο Μάλαγας.

Άντερλεχτ: Προτό, Ντεσάχτ, Νούιτινκ, Κουγιάτε, Μπίλια, Κλιεστάν, Πράτ (75’ Ντε Σούτερ), Ζιλέ, Γιοβάνοβιτς, Μποκανί, Μπρούνο (66’ Γιακοβένκο)

Μίλαν: Αμπιάτι, Ντε Σίλιο, Μεξές (79’ Ζαπάτα), Γέπες, Νοτσερίνο, Μπόατενγκ, Μοντολίβο, Κονστάντ (73’ Εμάνουελσον), Ντε Γιόνγκ, Μπόγιαν (66’ Πάτο), Ελ Σαραουί

Αναλυτικά οι αγώνες του 3ου Ομίλου

Ζενίτ-Μάλαγα 2-2
(49’ Ντάνι, 86’ Φαϊζούλιν- 8’ Μπουονανότε, 9’ Φερνάντες)
Άντερλεχτ-Μίλαν 1-3
(78’ Ντε Σούτερ- 47’ Ελ Σαραουί, 71’ Μεξές, 90+1’ Πάτο)

Βαθμολογία

1) Μάλαγα 11 (10-3)
2) Μίλαν 8 (7-5)
3) Άντερλεχτ 4 (2-7)
4) Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης 3 (5-9)

Η τελευταία αγωνιστική

Μάλαγα-Άντερλεχτ (21:45)
Μίλαν-Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (21:45)

Άλκης Κακολύρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x