Γενικά

Σκόκο: «Εκμεταλλεύτηκα την ευκαιρία» (video)

Ευτυχής για τα δύο γκολ που πέτυχε στη φιλική νίκη της Αργεντινής επί της Βραζιλίας με δήλωσε ο Νάτσο Σκόκο, αν και εμφανίστηκε προσγειωμένος για τις πιθανότητές του να καθιερωθεί στην… κανονική (κι όχι σε αυτή των παικτών που αγωνίζονται εντός της χώρας) εθνική ομάδα της πατρίδας του.

Ευτυχής για τα δύο γκολ που πέτυχε στη φιλική νίκη της Αργεντινής επί της Βραζιλίας με 2-1 δήλωσε ο Νάτσο Σκόκο, αν και εμφανίστηκε προσγειωμένος για τις πιθανότητές του να καθιερωθεί στην… κανονική (κι όχι σε αυτή των παικτών που αγωνίζονται εντός της χώρας) εθνική ομάδα της πατρίδας του.

«Χαίρομαι που βοήθησα να κερδίσουμε έναν δυνατό αντίπαλο. Θέλαμε πολύ τη νίκη και την πήραμε. Τα πέναλτι ήταν θέμα τύχης. Δεν θέλω να μιλήσω για την απόδοσή μου. Μου δόθηκε η δυνατότητα να παίξω και νομίζω ότι την εκμεταλλεύτηκα. Ελπίζω να έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ και πάλι με την εθνική ομάδα. Ξέρω πως θα είναι δύσκολο, καθώς στην ομάδα υπάρχουν παίκτες παγκόσμιας κλάσης που αγωνίζονται στις κορυφαίες ομάδες και τα καλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου», ανέφερε ο πρώην άσος της ΑΕΚ και νυν της Νιούελς Ολντ Μπόις.

Δείτε τα δύο γκολ του Σκόκο:



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x