Ελλάδα

Η Άμιλλα Περιστερίου στα παρκέ της Α1!

Η Άμιλλα Περιστερίου εμφανίζεται για πρώτη φορά -έστω και… δια της πλαγίας οδού- στα γήπεδα της Α1. Ο ΓΣ Περιστερίου θα φιλοξενήσει τα παιδιά των ακαδημιών της Άμιλλας, στο προσεχές παιχνίδι απέναντι στον ΚΑΟΔ (25/11, 17:00), δίνοντας συνέχεια στο εν λόγω πρόγραμμα που έχει θεσπίσει από την αρχή της σεζόν. Κανένα αγωνιστικό πρόβλημα για τον Τζίμη Κουστένη, που είδε τους παίκτες του να ολοκληρώνουν χωρίς πρόβλημα την σημερινή προπόνηση.

Η Άμιλλα Περιστερίου εμφανίζεται για πρώτη φορά -έστω και… δια της πλαγίας οδού- στα γήπεδα της Α1. Ο ΓΣ Περιστερίου θα φιλοξενήσει τα παιδιά των ακαδημιών της Άμιλλας, στο προσεχές παιχνίδι απέναντι στον ΚΑΟΔ (25/11, 17:00), δίνοντας συνέχεια στο εν λόγω πρόγραμμα που έχει θεσπίσει από την αρχή της σεζόν.

Κανένα αγωνιστικό πρόβλημα για τον Τζίμη Κουστένη, που είδε τους παίκτες του να ολοκληρώνουν χωρίς πρόβλημα την σημερινή προπόνηση.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Τα παιδιά των Ακαδημιών της ΑΜΙΛΛΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ είναι οι επίσημοι προσκεκλημένοι της ομάδας μας για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον ΚΑΟΔ (25/11, 17:00).

Στο πλαίσιο της επιθυμίας της να έχει στο πλευρό της τη νεολαία της πόλης, αλλά και τα σωματεία της περιοχής μας, που καλλιεργούν το άθλημα με υπευθυνότητα και συνέπεια, η ΚΑΕ Περιστέρι συνεχίζει το πρόγραμμα φιλοξενίας Ακαδημιών από την ευρύτερη περιοχή.

Μετά τα «αστεράκια» του ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, που ήταν καλεσμένοι μας στο ματς με τον Ολυμπιακό (και τώρα ευπρόσδεκτα είναι), σειρά παίρνουν αυτά της ΑΜΙΛΛΑΣ, ομάδα στην οποία έχει θητεύσει ως προπονητής ο άσος του Περιστερίου, Αντώνης Μάντζαρης. Μάλιστα, ο δυναμικός γκαρντ θα είναι εκείνος που θα μοιράσει αύριο τις προσκλήσεις στα παιδιά!

Για τους υπόλοιπους φιλάθλους τα εισιτήρια του αγώνα με τον ΚΑΟΔ είναι ήδη στη διάθεσή τους. Αύριο από τις 09.30 έως τις 15.00, το Σάββατο 10.00-12.00, αλλά και την Κυριακή δύο ώρες πριν από την έναρξη της αναμέτρησης από τα γραφεία του συλλόγου μας, στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» (Κένεντυ και Γιαννιτσών 81Α !».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x