Europa League

Μπουκάλα... η Μαρσέιγ!

Με ιδανικό τρόπο σφράγισε την πρόκριση στους «32» του Europa League η Φενερμπαχτσέ! Με γκολάρα του Μπεκίρ, ο οποίος σκόραρε με ψαλιδάκι, επικράτησε 1-0 της Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ» κι έτσι πέρασε στην επόμενη φάση, ως πρώτη του 3ου ομίλου αφήνοντας τους γηπεδούχους εκτός συνέχειας. Κι αυτό διότι η Γκλάντμπαχ νίκησε 2-0 την ΑΕΛ, ανέβασε στους τρεις πόντους την διαφορά από τους Γάλλους από τους οποίους υπερτερεί στην ισοβαθμία και αδιαφορεί για το τι θα συμβεί στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων.

Με ιδανικό τρόπο σφράγισε την πρόκριση στους «32» του Europa League η Φενερμπαχτσέ!

Με γκολάρα του Μπεκίρ, ο οποίος σκόραρε με ψαλιδάκι, επικράτησε 1-0 της Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ» κι έτσι πέρασε στην επόμενη φάση, ως πρώτη του 3ου ομίλου αφήνοντας τους γηπεδούχους εκτός συνέχειας.

Κι αυτό διότι η Γκλάντμπαχ νίκησε 2-0 την ΑΕΛ, ανέβασε στους τρεις πόντους την διαφορά από τους Γάλλους από τους οποίους υπερτερεί στην ισοβαθμία και αδιαφορεί για το τι θα συμβεί στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων.

Όλα έγιναν πιο απλά μετά την αποβολή του Μπεμπέ, με τον Ντε Καμάργκο που είχε περάσει αλλαγή να πετυχαίνει και τα δύο γκολ της ομάδας του, διασφαλίζοντας την πρόκριση.

Αντιθέτως, η Μαρσέιγ γνώρισε τον αποκλεισμό, ενώ τα επεισόδια που σημειώθηκαν ενδέχεται να επιφέρουν τιμωρία από την UEFA.

Γκλάντμπαχ-ΑΕΛ 2-0
(79’, 90+1’ Ντε Καμάργκο)

Μαρσέιγ-Φενερμπαχτσέ 0-1
(40’ Μπεκίρ)


szolj hozza: M0-1F www.fasthighlights.com

Βαθμολογία:

1. Φενερμπαχτσέ 13 (10-4)
2. Γκλάντμπαχ 8 (8-6)
3. Μαρσέιγ 5 (9-7)
4. ΑΕΛ 2 (1-10)

Η τελευταία αγωνιστική (6/12):

ΑΕΛ-Μαρσέιγ (20:00)
Φενερμπαχτσέ-Γκλάντμπαχ (20:00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x