Stoiximan Super League

Με Έτο στο ντέρμπι

Ευχάριστα νέα για τον ΠΑΟΚ. Ο Έτο προπονήθηκε χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις το απόγευμα της Παρασκευής και τέθηκε στη διάθεση του Γιώργου Δώνη για το ντέρμπι της Κυριακής απέναντι στον Ολυμπιακό στην Τούμπα (19:30). Ο τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά» συμπεριέλαβε τον Βραζιλιάνο στην αποστολή, σε αντίθεση με τους τραυματίες Πάμπλο Γκαρσία και Γιώργο Γεωργιάδη που συνεχίζουν θεραπεία, αλλά και τον Χακόμπο Σανθ που είναι τιμωρημένος. Τα πλάνα για την ενδεκάδα.

Ευχάριστα νέα για τον ΠΑΟΚ. Ο Έτο προπονήθηκε χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις το απόγευμα της Παρασκευής και τέθηκε στη διάθεση του Γιώργου Δώνη για το ντέρμπι της Κυριακής απέναντι στον Ολυμπιακό στην Τούμπα (19:30). Ο τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά» συμπεριέλαβε τον Βραζιλιάνο στην αποστολή, σε αντίθεση με τους τραυματίες Πάμπλο Γκαρσία και Γιώργο Γεωργιάδη που συνεχίζουν θεραπεία, αλλά και τον Χακόμπο Σανθ που είναι τιμωρημένος.

Στην αποστολή επελέγησαν οι: Γλύκος, Γιακουμής, Έτο, Κωνσταντινίδης, Λίνο, Σταφυλίδης, Κατσικάς, Βιβιάν, Κουμάλο, Φωτάκης, Κάτσε, Λάζαρ, Ρομπέρ, Σαλπιγγίδης, Πόποβιτς, Αθανασιάδης, Πέλκας, Λόρενς.

Ο Γιώργος Δώνης ανέλυσε μέσω βίντεο το παιχνίδι του Ολυμπιακού και κάποια ζητήματα τακτικής. Ο 43χρονος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει τον Γλύκο κάτω από τα δοκάρια, τον Κατσικά με έναν εκ των Κουμάλο ή Βιβιάν παρτενέρ του στο κέντρο της άμυνας, τον Έτο στο δεξί και τον Λίνο στο αριστερό άκρο, οι Κάτσε και Λάζαρ ή Φωτάκης στον άξονα της μεσαίας γραμμής, με τον Ρομπέρ αριστερά, τον Σαλπιγγίδη δεξιά και επιθετικό δίδυμο τους Λόρενς και Αθανασιάδη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x