Ισπανία

Τέλος ο Γκέκας από Λεβάντε

Μόνο οι υπογραφές απομένουν για αποτελέσει παρελθόν από τη Λεβάντε ο Φάνης Γκέκας. Όπως αναφέρει ο τοπικός Τύπος η ομάδα και ο διεθνής Έλληνας επιθετικός έφτασαν σε συμφωνία για τη λύση της συνεργασίας τους η οποία άρχισε το περασμένο καλοκαίρι. Επικαλούμενη πληροφορίες από τη διοίκηση της ομάδας, αναφέρει πως ο Φάνης Γκέκας έχει δεχθεί να αποχωρήσει και να μην λάβει τους μισθούς για τον επόμενο ενάμιση χρόνο που θα μπορούσε να λάβει.

Μόνο οι υπογραφές απομένουν για αποτελέσει παρελθόν από τη Λεβάντε ο Φάνης Γκέκας. Όπως αναφέρει ο τοπικός Τύπος η ομάδα και ο διεθνής Έλληνας επιθετικός έφτασαν σε συμφωνία για τη λύση της συνεργασίας τους η οποία άρχισε το περασμένο καλοκαίρι.

Επικαλούμενη πληροφορίες από τη διοίκηση της ομάδας, αναφέρει πως ο Φάνης Γκέκας έχει δεχθεί να αποχωρήσει και να μην λάβει τους μισθούς για τον επόμενο ενάμιση χρόνο που θα μπορούσε να λάβει.

Όπως αναφέρουν οι Ισπανοί κάποια οικογενειακά προβλήματα τον υποχρεώνουν να μην μείνει στην Ισπανία για να παλέψει για τη θέση του βασικού.

Το δημοσίευμα προσθέτει ότι στους στόχους του Γκέκα είναι η επιστροφή στην Σούπερ Λίγκα.

Κάπου εκεί αναφέρει ότι αυτό που θα ήθελε ο Έλληνας διεθνής επιθετικός θα ήταν να αγωνιστεί στην Κέρκυρα καθώς θα ήθελε να βρίσκεται κοντά στην σύζυγό του η οποία μένει μόνιμα στο νησί του Ιονίου.

Ωστόσο στη συνέχεια αναφέρει ότι πολλές ελληνικές ομάδες καλοβλέπουν ήδη την απόκτησή του, ανάμεσά τους και ο Παναθηναϊκός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x