ΗΠΑ καλούν «Κατσούρ»

Κρούση από την Chicago Fire φέρεται να έχει δεχθεί ο Κώστας Κατσουράνης, όπως αποκαλύπτει σήμερα η SportDay. Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι ο διεθνής χαφ έχει εκμυστηρευθεί σε ανύποπτο χρόνο στους συμπαίκτες του στην Εθνική ότι έχει γίνει αποδέκτης ενδιαφέροντος από την αμερικάνικη ομάδα, στην οποία προπονητής είναι ο Φρανκ Κλόπας.

Μάλιστα, οι ιθύνοντες του συλλόγου είχαν προσκαλέσει τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού να μεταβεί στις ΗΠΑ και να τον φιλοξενήσουν για ένα τριήμερο, προκειμένου να ξεναγηθεί στις εγκαταστάσεις του συλλόγου και να συνομιλήσει από κοντά με τους παράγοντες της ομάδας.

Από την πλευρά του, ο «Κατσούρ» θεώρησε τιμητική την πρόσκληση και, μάλιστα, μέχρι πρότινος εξέταζε σοβαρά το ενδεχόμενο να πάει για τρεις μέρες στην Αμερική, για να γνωρίσει πρόσωπα και πράγματα. Το μόνο που δεν έχει αποσαφηνιστεί είναι αν το ενδιαφέρον εκφράστηκε απευθείας στον ποδοσφαιριστή είτε μεταφέρθηκε μέσω του ατζέντη του.

Επισήμως ο παίκτης δεν επιβεβαιώνει ότι έχει ακούσει με τα αυτιά του τις Σειρήνες εξ Αμερικής, αλλά ανεπισήμως στις τάξεις της Εθνικής το προαναφερθέν στόρι είναι κοινό μυστικό. Σε κάθε περίπτωση, ο Κατσουράνης δεν παρουσιάζεται αδιάφορος με την προοπτική να αγωνιστεί στο MLS, όμως υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες και ενδοιασμοί στη λήψη μιας τέτοιας απόφασης.

Κατ' αρχάς υπάρχει το οικογενειακό κομμάτι, το οποίο τον κάνει να έχει μια ελαφρά προτίμηση παραμονής στην Ελλάδα, αν φυσικά υπάρξει πρόταση που τον ικανοποιεί.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να αγωνιστεί σε άλλη ελληνική ομάδα, ο διεθνής χαφ θα εξέταζε με σοβαρότητα και επαγγελματισμό οποιαδήποτε αξιόλογη επίσημη πρόταση τυχόν εμφανιζόταν. Ακόμα και αν αυτή προερχόταν από τον Ολυμπιακό. Για την ΑΕΚ, αν υπάρξει εξέλιξη με τον Δημήτρη Βιντιάδη, τότε δεν τον αφήνει ασυγκίνητο αυτό το ενδεχόμενο και θα μπορούσε να φορέσει ξανά την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ