Stoiximan Super League

«Λίφτινγκ» ενόψει Απόλλωνα

Να επανέλθουν στις νίκες θέλουν στον ΟΦΗ, ενόψει του εντός έδρας αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης για την τρίτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Μάλιστα, ο Νίκος Αναστόπουλος αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με πολλές αλλαγές και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν χρησιμοποιηθεί ελάχιστα στη Σούπερ Λίγκα.

Να επανέλθουν στις νίκες θέλουν στον ΟΦΗ, ενόψει του εντός έδρας αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης για την τρίτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Μάλιστα, ο Νίκος Αναστόπουλος αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με πολλές αλλαγές και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν χρησιμοποιηθεί ελάχιστα στη Σούπερ Λίγκα.

Κατά τα άλλα, στην προπόνηση της Τρίτης, ο Αναστόπουλος έβαλε τους παίκτες του να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στις ασκήσεις τακτικής. Το «παρών» σε αυτή έδωσαν οι Μίρνες Σίσιτς, Γιώργος Ιωαννίδης και Παναγιώτης Κουρδάκης.

Ο πρώτος δεν αισθάνεται πλέον ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, ενώ οι άλλοι δύο ξεπέρασαν την ίωση που τους ταλαιπωρούσε, με αποτέλεσμα και οι τρεις να συμπεριληφθούν στην αποστολή γι το ματς του Κυπέλλου.

Εκτός έμειναν οι Ματίας Βερόν, Χρήστος Μπούρμπος, Λάζαρος Χαριτωνίδης, Βασίλης Κουτσιανικούλης και Βάντο.

Οι 20 «εκλεκτοί» του «Αναστό»:

Γουναρίδης, Αγριμάκης, Ζαχαράκης, Μονιάκης, Βαλεριάνος, Σαρ, Σόουζα, Κουρδάκης, Ιωαννίδης, Λαμπρόπουλος, Βιτώρος, Ζορμπάς, Καπουράνης, Νύκταρης, Ροβίθης, Σίσιτς, Παπάζογλου, Μπανούσης, Περογαμβράκης, Χατζηκοσμάς.

Παράλληλα, να υπενθυμίσουμε πως στην αναμέτρηση κόντρα στον Απόλλωνα σε κάθε θύρα του «Γεντί Κουλέ» οι φίλαθλοι του ΟΦΗ θα μπορούν να προσφέρουν τον οβολό τους. Σκοπός της ΠΑΕ ,από τα χρήματα που θα μαζευτούν, είναι να τα δώσουν στον Λευτέρη Βλαστό, προκειμένου να πραγματοποιήσει μία εγχείρηση που είναι αναγκαία για την υγεία του. Μάλιστα, οι άνθρωποι του συλλόγου θα διπλασιάσουν άμεσα το ποσό που θα μαζευτεί από τον αγώνα της Τετάρτης.

Θέμης Λιουδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x