Stoiximan Super League

«Ας κόψουν το ρεύμα»

Έντονη ενόχληση στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού προκάλεσαν τα λεγόμενα του προέδρου του ΟΑΚΑ στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 για το χρέος της ΠΑΕ και για την επιστολή που έχει σταλεί από τη διοίκηση του Σταδίου. Οι πράσινοι υποστηρίζουν ότι το χρέος είναι λιγότερο και πως πρόκειται για μια αντίδραση άμεσα συσχετισμένη με την απόφαση του τριφυλλιού να επιστρέψει στη Λεωφόρο. «Αν θέλουν να κόψουν το ρεύμα, ας το κόψουν», έλεγαν στην ΠΑΕ και επεσήμαιναν ότι με καλή θέληση θα βρεθεί λύση.

Έντονη ενόχληση στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού προκάλεσαν τα λεγόμενα του προέδρου του ΟΑΚΑ στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 για το χρέος της ΠΑΕ και για την επιστολή που έχει σταλεί από τη διοίκηση του Σταδίου.

Οι πράσινοι υποστηρίζουν ότι το χρέος είναι ένα εκατομμύριο ευρώ και όχι 1,5 εκατομμύριο ευρώ που ανέφερε ο Πέτρος Γαλακτόπουλος και επισήμαιναν ότι τα χρήματα αυτά αφορούν τις περσινές υποχρεώσεις της ΠΑΕ και όχι τις φετινές.

«Φέτος είμαστε εντάξει απέναντι στο ΟΑΚΑ. Προσπαθούμε να διακανονίσουμε τα όσα χρωστάμε από πέρσι», έλεγαν στο τριφύλλι, οι οποίοι –μάλιστα- υποστηρίζουν ότι ο λόγος για την αντίδραση αυτή των υπευθύνων του ΟΑΚΑ έχει άμεσα σχέση με την απόφαση της ΠΑΕ να φύγει από Στάδιο και να επιστρέψει στη Λεωφόρο.

«Αν θέλουν να μας κόψουν το ρεύμα. Ας μας το κόψουν. Ας μας βάλουν και μεσημέρι να παίξουμε. Όποτε έχουμε θα δώσουμε σιγά-σιγά τα χρέη από τον προηγούμενο χρόνο. Με καλή θέληση από τη δική τους πλευρά θα διακομιστεί το χρέος», υποστήριζαν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x