Stoiximan Super League

«Υπεύθυνος για ό,τι συμβεί ο Αλαφούζος»

Για αυξανόμενη ένταση που δημιουργείται από τις τακτικές δηλώσεις του Γιάννη Αλαφούζου κάνει λόγο ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Σε αυτήν τονίζεται πως οι «ερυθρόλευκοι» συνειδητά δεν απαντούν προκειμένου να μην συμβάλουν στη διατήρηση τέτοιου κλίματος, αλλά παράλληλα ξεκαθαρίζουν πως θα θεωρήσουν τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού υπεύθυνο και ηθικό αυτουργό για τυχόν επεισόδια στον αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων.

Για αυξανόμενη ένταση που δημιουργείται από τις τακτικές δηλώσεις του Γιάννη Αλαφούζου κάνει λόγο ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Σε αυτήν τονίζεται πως οι «ερυθρόλευκοι» συνειδητά δεν απαντούν προκειμένου να μην συμβάλουν στη διατήρηση τέτοιου κλίματος, αλλά παράλληλα ξεκαθαρίζουν πως θα θεωρήσουν τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού υπεύθυνο και ηθικό αυτουργό για τυχόν επεισόδια στον αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Το τελευταίο διάστημα όλοι οι Έλληνες φίλαθλοι γίνονται μάρτυρες μιας ολοένα αυξανόμενης έντασης που προκαλείται από τις συνεχόμενες δηλώσεις και θέσεις του Γιάννη Αλαφούζου.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, συνειδητά δεν απαντά στις προκλήσεις του για να μη συμβάλει επ’ ουδενί στη δημιουργία και του παραμικρού επεισοδίου.

Τον καλούμε να συμμορφωθεί, να αναλογιστεί τις ευθύνες της θέσης του και να συνειδητοποιήσει επιτέλους τις συνέπειες των πράξεων του.

Τέλος η ΠΑΕ Ολυμπιακός ξεκαθαρίζει ότι για οποιοδήποτε επεισόδιο και αν δημιουργηθεί στον επικείμενο αγώνα της ομάδας μας με τον Παναθηναϊκό, υπεύθυνος θα είναι ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος με τη μέχρι σήμερα στάση του θα είναι ο ηθικός αυτουργός».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x