Stoiximan Super League

Σαν εντός έδρας ματς…

Κάτι από… Τούμπα θα θυμίζει σήμερα το απόγευμα η έδρα της Βέροιας (17:15, Novasports 3 / NovaΣΠΟΡ FM 94,6 / sport-fm.gr). Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την τοπική ομάδα, έχοντας στο πλευρό του 4.500 οπαδούς (5.900 χωράει το στάδιο) και θα μοιάζει σαν παίζει ακόμη ένα εντός έδρας ματς. Στόχος του «Δικεφάλου του Βορρά» είναι να κάνει το «3 στα 3» στους επόμενους αγώνες μέχρι το τέλος της χρονιάς, ώστε να μπει με το… δεξί στο 2013 για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στην κανονική διάρκεια.

Κάτι από… Τούμπα θα θυμίζει σήμερα το απόγευμα η έδρα της Βέροιας (17:15, Novasports 3, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr). Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την τοπική ομάδα, έχοντας στο πλευρό του 4.500 οπαδούς (5.900 χωράει το στάδιο) και θα μοιάζει σαν παίζει ακόμη ένα εντός έδρας ματς.

Στόχος του «Δικεφάλου του Βορρά» είναι να κάνει το «τρία στα τρία» στους επόμενους αγώνες του πρωταθλήματος μέχρι το τέλος της χρονιάς, ώστε να μπει με το… δεξί στο 2013 για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στην κανονική διάρκεια της περιόδου.

Μετά τη Βέροια θα ακολουθήσει η εντός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό και στις 17 Δεκεμβρίου ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενηθεί στα Γιάννενα από τον ΠΑΣ.

Όσον αφορά την «ασπρόμαυρη» ενδεκάδα, τη φετινή σεζόν όλοι μέσα στην ομάδα έχουν συμβιβαστεί με τις απουσίες που έχουν κάνει κατά καιρούς την εμφάνισή τους (λόγω τιμωριών ή μυϊκών τραυματισμών). Ο Γιώργος Δώνης δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Χακόμπο και τον τεσσάρων τραυματιών Κατσικά, Λόρενς, Γκαρσία και Γεωργιάδη.

Την εστία του ΠΑΟΚ θα υπερασπιστεί ο Γλύκος, ο οποίος μπροστά του θα έχει - από δεξιά προς τα αριστερά - τους Κωνσταντινίδη, Κουμάλο, Βιβιάν και Λίνο. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Κάτσε και Λάζαρ, έχοντας στα πλάγια τους Ρομπέρ και Φωτάκη. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Αθανασιάδης και Σαλπιγγίδης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γιακουμής, Γιάννου, Ιντζίδης, Κίτσιου, Παναγιωτούδης, Πέλκας, Πόποβιτς, Σταφυλίδης και Έτο. Όσον αφορά την επιστροφή του Κατσικά, αναμένεται αυτή να γίνει στις αρχές Ιανουαρίου. Τότε, όμως, θα φύγει και ο Κουμάλο για να αγωνιστεί με τη Νότιο Αφρική στο Κόπα Άφρικα 2013.

Προϊστορία

Απόλυτη ισορροπία προκύπτει από την προϊστορία. Σε 12 αναμετρήσεις στη Βέροια, η κάθε ομάδα έχει από τέσσερις νίκες και οι ισοπαλίες είναι επίσης τέσσερις. Ο ΠΑΟΚ είχε τρεις σερί νίκες την τριετία 1996-99, αλλά στην τελευταία επίσκεψή του στη Βέροια, το 2007-08, το αποτέλεσμα ήταν 0-0.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x