Stoiximan Super League

Preview: ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα (19:30, NovaSports 2)

Αντεπίθεση ή… φουλ επίθεση; Σε άλλες εποχές, το φαβορί θα ήταν αναμφισβήτητο. Άλλη η ομάδα που βρίσκεται στον πάτο και άλλη εκείνη που προέρχεται από σερί νικών. Φέτος όμως τα πράγματα είναι αλλιώς. Και η ΑΕΚ είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητο να «φρενάρει» τον εξαιρετικό ΠΑΣ Γιάννινα για ν’ αρχίσει να ξυπνάει από το εφιάλτη της τελευταίας θέσης στη βαθμολογία. Παρακολουθήστε σε real time την εξέλιξη του αγώνα από το sport-fm.gr.

Αντεπίθεση ή… φουλ επίθεση;

Σε άλλες εποχές, το φαβορί θα ήταν αναμφισβήτητο.

Άλλη η ομάδα που βρίσκεται στον πάτο και άλλη εκείνη που προέρχεται από σερί νικών.

Φέτος όμως τα πράγματα είναι αλλιώς.

Και η ΑΕΚ είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητο να «φρενάρει» τον εξαιρετικό ΠΑΣ Γιάννινα για ν’ αρχίσει να ξυπνάει από το εφιάλτη της τελευταίας θέσης στη βαθμολογία.

Παρακολουθήστε σε real time την εξέλιξη του αγώνα από το sport-fm.gr.


ΑΕΚ

Στο διοικητικό κομμάτι θα πρέπει να περιμένει λίγο ακόμα. Δεν μπορεί να κάνει κι αλλιώς. Στο αγωνιστικό όμως η ΑΕΚ δεν μπορεί να περιμένει άλλο για ν’ αντεπιτεθεί. Αφού δεν αξιοποίησε λοιπόν την ευκαιρία να το κάνει μετά την τεσσάρα στη Βέροια, η «Ένωση» θέλει να δείξει ότι έμαθε από το πάθημα με τον Λεβαδειακό. Και τα αποτελέσματα του Σαβ/κου της στρώνουν τον δρόμο να το κάνει.

Για να μπορέσουν όμως οι «κιτρινόμαυροι» να τον… βαδίσουν, να ξεφύγουν έπειτα από καιρό από την τελευταία θέση και να πλησιάσουν σε απόσταση βολής τρεις ακόμα ομάδες που βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία, θα πρέπει να νικήσουν τον ΠΑΣ. Υπόθεση καθόλου εύκολη, αν αναλογιστεί κανείς την ποιότητα του αντιπάλου (που τον έχει φέρει κοντά στην πεντάδα), τις δικές της απουσίες και τον λιγότερο κόσμο που θα υπάρχει στο ΟΑΚΑ, δεδομένου του εργάσιμου της ημέρας.

Χωρίς να υπολογίζει λοιπόν στον τιμωρημένο Κορδέρο και τους τραυματίες Λαγό, Μπουγαΐδη, ο Έβαλντ Λίνεν μοιάζει να μην έχει καταλήξει στην ενδεκάδα που θα παρατάξει στο ΟΑΚΑ. Μάλιστα χθες το επεισόδιο Κατίδη-Πήδουλα έθεσε εκτός πλάνων τον πρώτο και άλλαξε τα πλάνα του Γερμανού τεχνικού. Με πολύ πιθανή ωστόσο την επιστροφή του Γιάγκο και μεγαλύτερο ερωτηματικό το ποιος θα καλύψει τη θέση του αριστερού μπακ (ο Αρκούδας είναι φαβορί εφόσον ο Κοντοές μείνει στα στόπερ), το 4-2-1 που θα παρατάξει ο Γερμανός θα διαμορφωθεί ως εξής:

Κάτω από τα δοκάρια ο Κωνσταντόπουλος και στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- οι Αρκούδας, Κουτρουμπής, Κοντοές και Βλάχος. Στα χαφ θα είναι δυο εκ των Γιάγκο, Ρίκκα και Φέτση, στην τριάδα μπροστά τους οι Φουρτάδο (αριστερά), Γκερέιρο (επιτελικός), Φούντας (δεξιά) και προωθημένος πιθανότατα ο Παυλής.

Η αποστολή: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Κοντοές, Γιάγκο, Κατίδης, Γκερέιρο, Παυλής, Κοτσαρίδης, Ρίκκα, Σταματής, Φουρτάδο, Φούντας, Φέτσης, Β. Βλάχος, Αρκούδας, Γροντής, Τσούπρος, Κουτρουμπής.


ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Σε καλύτερο… φεγγάρι έχει χρόνια να κατέβει για παιχνίδι στην Αθήνα ο ΠΑΣ. Η εξαιρετική ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο (Ξάνθη, Άρης, ΟΦΗ, Πανσερραϊκός) έχει πλησιάσει σε απόσταση βολής τα πλέι-οφ (με νίκη πιάνει Ατρόμητο και Πανιώνιο) και ετοιμάζεται να παραταχθεί με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις στο ΟΑΚΑ.

Όχι μονάχα επειδή δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού ή τιμωρίας, αλλά κι επειδή η προηγούμενη επίσκεψή της στο στάδιο ήταν επίσης επιτυχημένη, με την ισοπαλία 1-1 που είχε αποσπάσει με την γκολάρα του Ντε Βινσέντι. Με τον Αργεντινό λοιπόν να συνεχίζει «καυτός» (προέρχεται από ένα ακόμα όμορφο τέρμα με τον ΟΦΗ), το 4-2-3-1 των Ηπειρωτών αναμένεται να παραταχθεί ως εξής:

Τερματοφύλακας ο Φεγκρούς, στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- οι Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος και Πάντος. Στα χαφ πιθανότατα θα βρεθούν οι Λίλα-Τσουκαλάς, στην τριάδα μπροστά τους οι Κοροβέσης (αριστερά), Ντε Βινσέντι (επιτελικός), Γεωργίου (δεξιά) και στην επίθεση ο Ίλιτς.

Η αποστολή: Φεγκρούς, Ταμπάσης, Ίλιτς, Γιάκος, Νικλητσιώτης, Ντε Βινσέντι, Γεωργίου, Κοροβέσης, Βίλα, Λίλα, Κεϊτά, Τσουκαλάς, Μιχαήλ, Κολοβέτσιος, Τζημόπουλος, Οικονόμου, Πάντος, Αυγενικού.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Στυλιάρας (Αιτ/νίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Τουμπακάρης (Αθηνών), Κοντιζάς (Πειραιά)

ΓΗΠΕΔΟ: ΟΑΚΑ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x