Euroleague

Mr Νοέμβριος ο Σπανούλης

Σιγά μην το’ χανε… Ο Βασίλης Σπανούλης επιβραβεύτηκε για τις εξαιρετικές του εμφανίσεις το Νοέμβριο και τις πέντε νίκες σε ισάριθμα ματς στα οποία οδήγησε τον Ολυμπιακό κερδίζοντας το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη για το μήνα. Ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων» είχε στη διάρκεια του Νοεμβρίου 17,6 πόντους (18/22 βολές, 14/31 δίποντα, 14/31 τρίποντα), 6,8 ασίστ, 2 ριμπάουντ συγκεντρώνοντας 18,8 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης κατά μέσο όρο.

Σιγά μην το’ χανε… Ο Βασίλης Σπανούλης επιβραβεύτηκε για τις εξαιρετικές του εμφανίσεις το Νοέμβριο και τις πέντε νίκες σε ισάριθμα ματς στα οποία οδήγησε τον Ολυμπιακό κερδίζοντας το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη για το μήνα.

Ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων» είχε στη διάρκεια του Νοεμβρίου 17,6 πόντους (18/22 βολές, 14/31 δίποντα, 14/31 τρίποντα), 6,8 ασίστ, 2 ριμπάουντ συγκεντρώνοντας 18,8 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης κατά μέσο όρο.

Ο «Kill Bill» θα παραλάβει το βραβείο του πριν την αναμέτρηση της επόμενης εβδομάδας με την Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x