Stoiximan Super League

Ουζουνίδης: «Σπίτι μου η Ξάνθη»

Ποδοσφαιρικό του «σπίτι» χαρακτήρισε τη SKODA Ξάνθη ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο τεχνικός της ακριτικής ομάδας μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 για τους στόχους του σε αυτό το νέο πέρασμα από το σύλλογο, ενώ υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός έχει τις δυνατότητες να προχωρήσει στο Europa League. Διαβάστε το σχόλιό του για τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο αλλά και την παρουσία του Ρότσα στον Παναθηναϊκό.

Ποδοσφαιρικό του «σπίτι» χαρακτήρισε τη SKODA Ξάνθη ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο τεχνικός της ακριτικής ομάδας μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 για τους στόχους του σε αυτό το νέο πέρασμα από το σύλλογο, ενώ υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός έχει τις δυνατότητες να προχωρήσει στο Europa League. Διαβάστε το σχόλιό του για τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο αλλά και την παρουσία του Ρότσα στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή «Δεξί, αριστερό και άουτ» και τους Γιάννη Θειακό και Σωτήρη Κωσταβάρα:


Για το νέο πέρασμά του από τον πάγκο της Ξάνθης μόλις 2,5 μήνες μετά την απομάκρυνσή του:

«Μόνο στην Ιταλία –εκτός από την Ελλάδα- συμβαίνουν αυτά. Ποτέ δεν ξέρουμε τι συμβαίνει στη ζωή και τον αθλητισμό. Ήταν ξαφνικό για όλους μας, δεν το περίμενα. Συζητήσαμε με τον κ. Πανόπουλο, συμφωνήσαμε σε κάποια πράγματα. Είμαι επαγγελματίας, όμως την ομάδα την αγαπάω πολύ και τη θεωρώ σπίτι μου. Όταν έφυγα, αυτό δεν έγινε άσχημα κι έτσι ήταν πιο εύκολη η απόφαση να επιστρέψω».

Για το παρελθόν αλλά και την επόμενη μέρα στην ομάδα:

«Πιστεύω πάρα πολύ στην ομάδα και τις δυνατότητές τους. Δεν ξεκινήσαμε άσχημα φέτος, όμως υπήρχε πίεση και η απομάκρυνσή μου θεώρησα πως θα βοηθούσε. Αυτήν τη στιγμή συνεχίζω να πιστεύω πως μπορεί να πάει καλύτερα και στα επόμενα παιχνίδια θα φανεί αυτό. Οι δυνατότητες μας είναι για πιο ψηλά. Ίσως κι εγώ ζητούσα περισσότερα από όσα θα έπρεπε και πρόσθετα επιπλέον άγχος στα παιδιά. Η βαθμολογική θέση μας δεν είναι αυτή που θέλαμε, όμως είμαι σε θέση να ξέρω καλύτερα από τον καθένα τις ικανότητές τους και πιστεύω πως η ομάδα μπορεί να πάει ψηλά. Ακόμη και πέρυσι όταν κάναμε σερί 8 ήττες, παίζαμε καλά. Σίγουρα επηρεάστηκαν τα παιδιά τότε».

Για το ενδεχόμενο μεταγραφικής ενίσχυσης:

«Θα γίνουν κάποιες κινήσεις. Η ομάδα έχει αρκετά νέα παιδιά με ταλέντο και θα χρειαστεί να πάρουμε κάποιους έμπειρους που θα βοηθήσουν. Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό προκειμένου να ενισχυθούμε, δεν μπορώ να μιλήσω για συγκεκριμένες θέσεις».

Για το προσεχές παιχνίδι με τον Πανιώνιο:

«Χαίρομαι για τη δουλειά και την εικόνα του Πανιωνίου με τον Ελευθερόπουλο. Είναι μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος. Έχουν διάθεση και ενέργεια στην ομάδα παίκτες με μέλλον αλλά και έμπειροι. Παίζουμε στην έδρα μας. Θέλουμε να παίξουμε καλά και να νικήσουμε».

Για τον Παναθηναϊκό του Ρότσα:

«Στις αλλαγές προπονητή υπάρχει και αλλαγή διάθεσης. Υπήρχε τέτοιος αρνητισμός που έβγαινε στο γήπεδο. Δεν θεωρώ τον Φερέιρα κακό προπονητή. Με τον Ρότσα δημιουργήθηκε θετικό κλίμα και ελευθερώθηκαν κάποιοι παίκτες. Σε αυτά ο Χουάν είναι πολύ καλός, το ξέρω. Πλέον ο Παναθηναϊκός κυκλοφορεί την μπάλα και δημιουργεί ευκαιρίες».

Για τη φετινή εικόνα του Ολυμπιακού

«Έχει δείξει πως έχει μεγάλες δυνατότητες. Δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό. Κατά διαστήματα έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο στο χθεσινό παιχνίδι με την Άρσεναλ. Μπορεί, όμως, να μεγαλώσει περισσότερο αυτό το διάστημα και να γίνει ακόμη καλύτερος ως ομάδα. Πιστεύω ότι έχει πάρει τον αέρα των ελληνικών ομάδων. Θεωρώ ότι είναι μία ομάδα που μπορεί να κάνει μία πολύ καλή πορεία στο Europa League. Μακάρι να προχωρήσει όσο μπορεί σε αυτή τη διοργάνωση…».

Για το αν χωράει το δίδυμο Τζεμπούρ – Μήτρογλου στην επίθεση των Πειραιωτών

«Αν δεν χωράει εκεί, εμείς είμαστε σε θέση να τους χωρέσουμε και τους δύο… (γέλια)»

Για τις δυνατότητες εξέλιξης του Παναγιώτη Βλαχοδήμου

«Άλλες οι απαιτήσεις της Ξάνθης από εκείνες του Ολυμπιακού. Εκεί χρειάζεται να ξεχωρίσει ανάμεσα σε πολύ καλούς παίκτες. Του είχα μιλήσει πολύ για αρκετά ζητήματα, όμως θεωρώ ότι ο Παναγιώτης (Βλαχοδήμος) έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης. Με την πάροδο του χρόνου θα αρχίσει να δείχνει τα καλά του στοιχεία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x