Αγγλία

Λέσκοτ: «Κακή η Σίτι στην Ευρώπη»

Δυσαρεστημένος από τις εμφανίσεις της Μάντσεστερ Σίτι στο Champions League εμφανίστηκε ο Τζόλεον Λέσκοτ. Οι πρωταθλητές Αγγλίας έχασαν 1-0 από τη Μπορούσια Ντόρτμουντ την Τρίτη, αποτέλεσμα το οποίο τους κράτησε στην τελευταία θέση του τέταρτου ομίλου της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Δυσαρεστημένος από τις εμφανίσεις της Μάντσεστερ Σίτι στο Champions League εμφανίστηκε ο Τζόλεον Λέσκοτ. Οι πρωταθλητές Αγγλίας έχασαν 1-0 από τη Ντόρτμουντ την Τρίτη, αποτέλεσμα το οποίο τους κράτησε στην τελευταία θέση του τέταρτου ομίλου της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Πρόκειται για την πρώτη αγγλική ομάδα -εκτός από την Μπλάκμπερν το 1995-1996 - με τόσο κακή πορεία σε Champions League, με τρεις βαθμούς σε σύνολο έξι αναμετρήσεων, αλλά και για τον πρώτο αγγλικό σύλλογο, ο οποίος δεν καταφέρνει να σημειώσει νίκη, καθ’ όλη την πορεία του στη διοργάνωση.

Ο αμυντικός των «πολιτών», με δηλώσεις του στο «Sky Sports», τόνισε ότι οι εμφανίσεις της Σίτι στην Ευρώπη δεν ανταποκρίνονται στο επίπεδο της ομάδας, ενώ, παράλληλα, δήλωσε αισιόδοξος ότι την επόμενη σεζόν θα είναι καλύτερα προετοιμασμένοι.

«Καταφέραμε να προσαρμοστούμε σε γενικές γραμμές, ωστόσο, αυτό δεν στάθηκε αρκετό, καθώς δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε. Δεν ήμαστε τυχεροί, δεν ήταν η χρονιά μας, αλλά του χρόνου θα τα πάμε καλύτερα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο Λέσκοτ ξεκαθάρισε ότι δεν θεωρεί ότι η κακή πορεία στην Ευρώπη, θα επηρεάσει τις εμφανίσεις της ομάδας του Μαντσίνι στην Premier League, ενώ τόνισε ότι αυτό που προέχει είναι το ντέρμπι κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την προσεχή Κυριακή.

Επιμέλεια: Ηρώ Κωφού

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x