Stoiximan Super League

Βραβεία σε… ασπρόμαυρο φόντο

Σε παίκτη του ΠΑΟΚ και του ΟΦΗ κατέληξαν τα βραβεία του πολυτιμότερου παίκτη και του καλύτερου γκολ της 13ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Πιο συγκεκριμένα, ο τερματοφύλακας του «δικέφαλου του Βορρά», Παναγιώτης Γλύκος, κέρδισε το πρώτο, ενώ το δεύτερο κατέκτησε ο νεαρός επιθετικός των Κρητικών, Αλέξανδρος Περογαμβράκης.

Σε παίκτη του ΠΑΟΚ και του ΟΦΗ κατέληξαν τα βραβεία του πολυτιμότερου παίκτη και του καλύτερου γκολ της 13ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Πιο συγκεκριμένα, ο τερματοφύλακας του «δικέφαλου του Βορρά», Παναγιώτης Γλύκος, κέρδισε το πρώτο, ενώ το δεύτερο κατέκτησε ο νεαρός επιθετικός των Κρητικών, Αλέξανδρος Περογαμβράκης.

Ο νεαρός πορτιέρο στην αναμέτρηση κόντρα στη Βέροια πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, με αποτέλεσμα να συγκεντρώσει το 64,79% των ψήφων των οπαδών. Στη δεύτερη θέση έμεινε ο στράικερ του Παναθηναϊκού, Αντώνης Πετρόπουλος, ο οποίος έφτασε το 19,22%, ενώ στην τρίτη τερμάτισε ο Ταξιάρχης Φούντας της ΑΕΚ με 15,99%.

Τώρα όσον αφορά στο βραβείο του καλύτερου γκολ η κεφαλιά «ψαράκι» του Αλέξανδρου Περογαμβράκη στο ματς με τον Πανθρακικό αναδείχτηκε πρώτο και καλύτερο με ποσοστό 52,52%. Στη δεύτερη θέση έμεινε εκείνο του Δημήτρη Σουνά απέναντι στον Ατρόμητο, αφού συγκέντρωσε 35,69%, ενώ στην τρίτη θέση τερμάτισε εκείνο του Λουκά Βύντρα κόντρα στον Πανιώνιο με 11,79%.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x