F1

«Πιλότος» σε άλογο ο Σουμάχερ (video)

Από τους τέσσερις τροχούς, στις τέσσερις... οπλές. Ο Μίχαελ Σουμάχερ λίγες μέρες μετά τον τελευταίο του αγώνα στη Formula 1 άφησε το κράνος και το μονοθέσιο για να «πιλοτάρει» άλογο. Ο Γερμανός επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής συμμετείχε σε ένα event στην Οκλαχόμα, με την ιππική ομάδα της οποίας ηγείτο να τίθεται αντιμέτωπη και τελικά να χάνει από εκείνη του Αμερικανού τραγουδιστή και ηθοποιού Λάιλ Λόβετ.

Από τους τέσσερις τροχούς, στις τέσσερις... οπλές. Ο Μίχαελ Σουμάχερ λίγες μέρες μετά τον τελευταίο του αγώνα στη Formula 1 άφησε το κράνος και το μονοθέσιο για να «πιλοτάρει» άλογο. Ο Γερμανός επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής συμμετείχε σε ένα event στην Οκλαχόμα, με την ιππική ομάδα της οποίας ηγείτο να τίθεται αντιμέτωπη και τελικά να χάνει από εκείνη του Αμερικανού τραγουδιστή και ηθοποιού Λάιλ Λόβετ. Οι δύο διάσημοι άνδρες ήταν αρχηγοί των ομάδων της πυροσβεστικής και της αστυνομίας, ενώ τα έσοδα διατέθηκαν για το Μουσείο της Οκλαχόμα.

«Το έκανα για τη σύζυγό μου. Της είχα υποσχεθεί πως θα κάνω κάτι για το αγαπημένο της άθλημα», δήλωσε ο «Σούμι» αναφερόμενος στη σύζυγό του, Κορίνα, που λατρεύει τα άλογα και διοργανώνει συχνά τέτοια event στην Ελβετία, όπου το ζεύγος κατοικεί μόνιμα.

Το ζεύγος έχει υπό την ιδιοκτησία του ένα τεράστιο ράντζο στο Τέξας, που έχει 36 στάβλους για τη φιλοξενία αλόγων. Μάλιστα το ράντζο έχει ως όνομα τα αρχικά «CS», από το όνομα της συζύγου του Γερμανού οδηγού (Κορίνα Σουμάχερ).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x