Stoiximan Super League

«Να σωθούν 104 χρόνια ιστορίας του Παναθηναϊκού»

Κραυγή… αγωνίας για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκος από τον Αχιλλέα Μακρόπουλο. Ο πρόεδρος της «μάνας του λόχου» του τριφυλλιού μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 αναφέρθηκε στην κίνηση με τα κουπόνια που θα διατίθενται στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όπου οι φίλοι της ομάδας μπορούν με 3 ευρώ να σώσουν τα 14 τμήματα που συντηρεί ο Ερασιτέχνης, με τη στήριξη από την ΠΑΕ. «Να σωθούν 104 χρόνια ιστορίας του Παναθηναϊκού», τόνισε σχετικά.

Κραυγή… αγωνίας για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκος από τον Αχιλλέα Μακρόπουλο.

Ο πρόεδρος της «μάνας του λόχου» του τριφυλλιού μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 αναφέρθηκε στην κίνηση με τα κουπόνια που θα διατίθενται στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όπου οι φίλοι της ομάδας μπορούν με 3 ευρώ να σώσουν τα 14 τμήματα που συντηρεί ο Ερασιτέχνης, με τη στήριξη από την ΠΑΕ.

«Να σωθούν 104 χρόνια ιστορίας του Παναθηναϊκού», τόνισε σχετικά.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Αχιλλέας Μακρόπουλος στους 94,6, στην εκπομπή «Βάσει σχεδίου» και τον Τόλη Χριστοφοράκη:

Για την πρωτοβουλία με τα κουπόνια: «Πήγα στον Αλαφούζο και σκέφτηκε αυτή τη λύση με τα κουπόνια. Συζητήσαμε και αμέσως προχωρήσαμε άμεσα τη λύση αυτή. Με όλη τη δύναμή σας να διαδώσετε την ιδέα. Δίνοντας 3 ευρώ σώζεται μια ζωή 104 χρόνων, 14 τμήματα στον Ερασιτέχνη. Κληρονομήσαμε ένα παρελθόν με χρέη από τις προηγούμενες διοικήσεις, αλλά δεν τα βάλαμε κάτω. Με μηδαμινά έσοδα προσπαθήσαμε να ανταπεξέλθουμε. Ζητούμε την ενίσχυση. Ευχαριστούμε για την κατανόηση και βρισκόμαστε σε στιγμή αναμονής των αποτελεσμάτων. Για να συνεχίσει ο σύλλογος με δόξα και διακρίσεις. Ζητώ τη βοήθεια όλων των φίλων του Παναθηναϊκού. Τακτοποιήθηκε με τη βοήθεια του Θεού και κυκλοφόρησαν τα κουπόνια».

Για τα προβλήματα του Ερασιτέχνη: «Η σημερινή κίνηση ήταν μια επιθυμία διάσωσης του Παναθηναϊκού, από πέρυσι. Η ΠΑΕ δεν είχε πει το «ναι» τότε, λέγοντας ότι δεν μπορούσε να κάνει τίποτα. Επειδή έχω πείρα πάνω στο θέμα και ξέρω ότι για να σωθεί ο Παναθηναϊκός δεν έχουμε καμία χορηγία. Εκτός του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Ήθελα έσοδα. Πήγα στον Γιάννη Αλαφούζο, σκέφτηκε αυτή τη λύση και τον ευχαριστώ. Ο ερασιτέχνης με τα 14 τμήματα οφείλει να προχωρήσει μπροστά».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Είναι ενας αγώνας πολύ δύσκολος. Ελπίζω να πάνε όλα κατ’ ευχήν. Περιμένουμε μια βελτίωση του Παναθηναϊκού, καθώς θα έχουμε μια συρροή οπαδών που θα τρέξουν να βοηθήσουν με τις δυνάμεις του την ομάδα κόντρα στον Ολυμπιακό. Αρχικά έχουμε και το σημερινό ματς, μακάρι να πάνε όλα καλά και εκεί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x