Ελλάδα

Συνελήφθη ο Μπατίστ!

Μπλεξίματα με το νόμο έχει o Μάικ Μπατίστ με το που πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ! Ο πρώην παίκτης των «πρασίνων» και νυν της τουρκικής ομάδας συνελήφθη από τις Αρχές κατόπιν σχετικής παραγγελίας του Οικονομικού Εισαγγελέα το βράδυ της Πέμπτης, καθώς φέρεται να χρωστά το ποσό των 200.000 ευρώ στην ΔΟΥ Κηφισιάς!

Μπλεξίματα με το νόμο έχει o Μάικ Μπατίστ με το που πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ!

Ο πρώην παίκτης των «πρασίνων» και νυν της τουρκικής ομάδας συνελήφθη από τις Αρχές κατόπιν σχετικής παραγγελίας του Οικονομικού Εισαγγελέα το βράδυ της Πέμπτης (6/12), καθώς φέρεται να χρωστά το ποσό των 200.000 ευρώ στην ΔΟΥ Κηφισιάς!

Ούτε μία ώρα δεν είχε η αποστολή της Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ στην Ελλάδα και ο Μάικ Μπατίστ συνελήφθη! Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού φέρεται να χρωστά 200.000 ευρώ στο ελληνικό Δημόσιο και συγκεκριμένα προς τη ΔΟΥ Κηφισιάς, όπου κατόπιν παραγγελίας του Οικονομικού Εισαγγελέα, ο Αμερικανός φόργουορντ κρατείται στο Τμήμα Ασφαλείας του αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος» από τις 21:15.

Το αδίκημα του Μάικ Μπατίστ είναι διαρκές και θα πρέπει να περάσει από αυτόφωρη διαδικασία, γι’ αυτό και κρατείται στο «Ελ. Βενιζέλος». Όπως και στην περίπτωση με τη σύλληψη του Ρομέιν Σάτο στη Σλοβενία, άνθρωποι της Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ είναι κοντά στον Αμερικανό φόργουορντ, καθώς η νύχτα φαίνεται πως θα είναι… μεγάλη.

Από πλευράς Παναθηναϊκού έχει καταστεί σαφές πως η ΚΑΕ από την πλευρά της ήταν συνεπέστατη ως προς τις δικές της υποχρεώσεις προς την Εφορία αναφορικά με το συμβόλαιο του Μάικ Μπατίστ. Παράλληλα έχουν γίνει προσπάθειες για να λυθεί το συντομότερο δυνατό το θέμα. Ο μάνατζερ του παίκτη, Νίκος Λώτσος (είναι εκτός Ελλάδας), σε συνεργασία με τις διοικήσεις των δύο ομάδων, καταβάλλουν προσπάθειες προκειμένου ο Μπατίστ να αφεθεί ελεύθερος.

Το πρωί αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον δικαστή και πιθανότατα θα αφεθεί ελεύθερος, αφού διακανονίσει το χρέος του. Μένει να φανεί αν θα αγωνιστεί κανονικά το βράδυ ή λόγω της ταλαιπωρίας που υπέστη θα μείνει εκτός. Το πιθανότερο πάντως είναι να μη λείψει από το παιχνίδι, όπου έχει προγραμματιστεί να τιμηθεί στο ημίχρονο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x