Stoiximan Super League

«Καρφιά» Παναθηναϊκού για τη διαιτησία

Ευθεία επίθεση κατά του διαιτητή Σταύρου Μάνταλου και του τέταρτου Ηλία Σπάθα που έχουν οριστεί για το ντέρμπι της Κυριακής απέναντι στον Ολυμπιακό εξαπολύει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της. «Εμπλέκεται στην υπόθεση των στημένων ο Μάνταλος, γνωστός ο βίος και η πολιτεία του Σπάθα και με διαβλητή διαδικασία ο ορισμός τους στους πίνακες », αναφέρει η ανακοίνωση και προσθέτει: «Ζητάμε αυτοσυγκράτηση απέναντι σε οποιεσδήποτε προκλήσεις εντός και εκτός γηπέδου δεχθούν οι φίλαθλοι του ΠΑΟ».

Ευθεία επίθεση κατά του διαιτητή Σταύρου Μάνταλου και του τέταρτου Ηλία Σπάθα που έχουν οριστεί για το ντέρμπι της Κυριακής απέναντι στον Ολυμπιακό εξαπολύει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της. «Εμπλέκεται στην υπόθεση των στημένων ο Μάνταλος, γνωστός ο βίος και η πολιτεία του Σπάθα και με διαβλητή διαδικασία ο ορισμός τους στους πίνακες διαιτησίας», αναφέρει η ανακοίνωση και προσθέτει: «Ζητάμε ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση απέναντι σε οποιεσδήποτε προκλήσεις εντός και εκτός γηπέδου δεχθούν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την Κυριακή η ομάδα μας δίνει έναν κρίσιμο αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό. Είναι αυτονόητο, πως οποιεσδήποτε προκλήσεις εντός και εκτός γηπέδου δεχθούν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, θα πρέπει ν' αντιμετωπιστούν με αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία και με το αντίστοιχο παναθηναϊκό ήθος. Διαφορετικά, η κάθε παρεκτροπή θα διευκολύνει όσους ευελπιστούν σε νέες βαριές τιμωρίες της ομάδας.

Ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται μέσα και έξω από τα γήπεδα, εναντίον ενός συστήματος που διαπιστωμένα έχει μολύνει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εκεί ακριβώς, στο σύστημα αυτό, εντάσσονται και οι ορισμοί των διαιτητών. Όλοι γνωρίζουν την εμπλοκή του πρώτου διαιτητή κ. Μάνταλου στη διερευνώμενη από τη Δικαιοσύνη υπόθεση των στημένων αγώνων, καθώς και το βίο και την πολιτεία του κ. Σπάθα. Ο ορισμός τους στους πίνακες διαιτησίας, όπως καλά γνωρίζουν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, έγινε με διαβλητές διαδικασίες που επίσης ελέγχονται από τη Δικαιοσύνη.

Το γεγονός αυτό από μόνο του μας καθιστά όλους καχύποπτους, γι' αυτό και ζητάμε από τους οπαδούς μας, για άλλη μία φορά, ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση και από τους υπευθύνους της σημερινής κατάστασης του ελληνικού ποδοσφαίρου να τηρήσουν τη νομιμότητα, αν καταλαβαίνουν τι σημαίνει αυτό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x