Stoiximan Super League

Preview: Κέρκυρα-ΠΑΣ Γιάννινα (17:15 Novasports 2)

Με στόχο να επανέλθει στα καλά αποτελέσματα μετά την ήττα απο τον Λεβαδειακό, η Κέρκυρα υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΕΑΚ στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Στον αντίποδα η ομάδα των Ιωαννίνων θέλει τη νίκη εκτός έδρας, ώστε να πλησιάσει στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος. Παρακολουθήστε σε real time την αναμέτρηση από το control room του sport-fm.gr.

Με στόχο να επανέλθει στα καλά αποτελέσματα μετά την ήττα απο τον Λεβαδειακό, η Κέρκυρα υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΕΑΚ στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Στον αντίποδα η ομάδα των Ιωαννίνων θέλει τη νίκη εκτός έδρας, ώστε να πλησιάσει στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος.

Παρακολουθήστε σε real time την αναμέτρηση από το control room του sport-fm.gr.

Κέρκυρα

Η Κέρκυρα γνώρισε την ήττα 2-0 την περασμένη αγωνιστική απο τον Λεβαδειακό σε ένα παιχνίδι, το οποίο «στράβωσε» ολοκληρωτικά στο δεύτερο ημίχρονο. Οι Φαίακες θέλουν μέσα στην έδρα τους για την 14η αγωνιστική να πάρουν τους τρεις βαθμούς, ώστε να επιστρέψουν γρήγορα στα θετικά αποτελέσματα. Απέναντί της η Κέρκυρα θα βρει μία πολύ καλή ομάδα, όπως είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα. Ωστόσο, η Κέρκυρα έχει δείξει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει σε δύσκολες καταστάσεις.

Ο Άκης Μάντζιος είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Γιάννη Καραλή, ο οποίος επέστρεψε απο τον τραυματισμό του και τον συμπεριέλαβε στην αποστολή. Μοναδικοί απόντες για τον Έλληνα τεχνικό, ο τιμωρημένος Αγρίτης και ο τραυματίας Γιάντσης.

Η αποστολή της Κέρκυρας: Αναστασόπουλος, Στρατηλάτης, Βενέτης, Έντερ, Πετρούσης, Γκούμας, Κοντοδήμος, Ζουμπουλάκης, Μπουκουβάλας, Ηλιάδης, Κρητικός, Τσουμάνης, Τσοκάνης, Βασιλόγιαννης, Καραλής, Λεόν, Μπάρκογλου, Διαμαντόπουλος, Σίμωσης.

ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ είναι το τελευταίο διάστημα μία απο τις πιο… ανεβασμένες ομάδες του πρωταθλήματος , καθώς στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια μετράει τρεις νίκες και μία ήττα, την περασμένη αγωνιστική απο την ΑΕΚ. Η ομάδα των Ιωαννίνων θέλει άμεσα την επιστροφή της στις νίκες, ώστε να μπορέσει υπό προϋποθέσεις να πλησιάσει την πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος.

Ωστόσο, μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί το έργο του ΠΑΣ, καθώς απέναντί του θα βρει μία πολύ δυνατή και σκληρή ομάδα, όπως είναι η Κέρκυρα, ειδικά όταν αγωνίζεται στην έδρα της. Ο Γιάννης Χριστόπουλος για αυτό το πολύ δύσκολο παιχνίδι, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών και θα έχει όλους τους παίκτες του «ετοιμοπόλεμους» και στην διάθεσή του, ώστε να μπορέσει να πάρει τη νίκη.

Η αποστολή του ΠΑΣ: Φεγκρούς, Ταμπάσης, Ντε Βιντσέντι, Ίλιτς, Κεϊτά, Λιλά, Βίλα, Αυγενικού, Γεωργίου, Γιάκος, Κολοβέτσιος, Κοροβέσης, Μιχαήλ, Νικλητσιώτης, Οικονόμου, Πάντος, Τζημόπουλος, Τσουκαλάς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x