Αγγλία

Το «γράμμα» του Μπενίτεθ στους οπαδούς

Ανοιχτή …διαδικτυακή επιστολή στους φιλάθλους της Τσέλσι έστειλε ο Ράφα Μπενίτεθ, με σκοπό την εκτόνωση της κόντρας τους και την εξομάλυνση των σχέσεών τους. Ο Ισπανός τεχνικός είδε τους παίκτες του να σημειώνουν την πρώτη τους νίκη στην Πρέμιερ Λιγκ, με αυτόν στον πάγκο, το απόγευμα του Σαββάτου κόντρα στη Σάντερλαντ.

Ανοιχτή …διαδικτυακή επιστολή στους φιλάθλους της Τσέλσι έστειλε ο Ράφα Μπενίτεθ, με σκοπό την εκτόνωση της κόντρας τους και την εξομάλυνση των σχέσεών τους.

Ο Ισπανός τεχνικός είδε τους παίκτες του να σημειώνουν την πρώτη τους νίκη στην Πρέμιερ Λιγκ, με αυτόν στον πάγκο, το απόγευμα του Σαββάτου κόντρα στη Σάντερλαντ.

Το νικηφόρο πέρασμα από τη βορειοανατολική Αγγλία έφερε χαμόγελα στους «μπλε» και ο Μπενίτεθ χρησιμοποίησε τον προσωπικό του διαδικτυακό κόμβο για να ευχαριστήσει τους οπαδούς της ομάδας για την στήριξή τους.

«Από την πρώτη στιγμή που δέχθηκα να είμαι μέλος της Τσέλσι, εγώ και η ομάδα μου δουλεύουμε συνεχώς για να πάει ο σύλλογος μπροστά. Όσες ώρες κι αν χρειαστεί να εργαστούμε το κάνουμε και θυσιάζουμε πολλά πράγματα για να πετύχουμε τους στόχους μας», γράφει ο Ισπανός προπονητής για να αναφερθεί στο «φορτωμένο πρόγραμμα, το οποίο δεν έχει επιτρέψει» σε αυτόν και τους παίκτες του να ξεκουραστούν.

Ο Μπενίτεθ αναλύει τα τελευταία αποτελέσματα της ομάδας, στέκεται στη «μεγαλύτερη εντός έδρας νίκη για φέτος» κόντρα στη Νόρτζελαντ και αναφέρει πως «τα προηγούμενα ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ» δεν επέτρεψαν στην Τσέλσι να προχωρήσει στο θεσμό, ενώ προμηνύει …δυσκολίες στο ματς για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, το οποίο διεξάγεται στην Ιαπωνία.

Ο τεχνικός των «μπλε» κλείνει το κείμενό του αναφερόμενος στην υποστήριξη που απολαμβάνει η Τσέλσι από τους οπαδούς της: «Θέλω να σας ευχαριστήσω για την στήριξη που δείχνετε και ειδικά σε όσους μου στέλνουν μηνύματα και emails».

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x