Stoiximan Super League

Preview: Πανθρακικός-ΑΕΚ (19:30, NovaSports 1)

Να η ευκαιρία (πάλι)! Όπως και την περασμένη εβδομάδα, τα αποτελέσματα του Σ/Κ ευνόησαν σε γενικές γραμμές την ΑΕΚ. Και της επιτρέπουν -αν πάρει το δεύτερο φετινό διπλό της- να πάρει για τα καλά και τα πάνω της στη βαθμολογία. Τον Πανθρακικό όμως τον ρώτησε; Διότι δεν έχει μόνο περισσότερους πόντους. Αλλά και μια μόλις ήττα από τότε που ανέλαβε ο Δερμιτζάκης. Παρακολουθήστε σε real time την εξέλιξη του αγώνα από το sport-fm.gr.

Να η ευκαιρία (πάλι)!

Όπως και την περασμένη εβδομάδα, τα αποτελέσματα του Σ/Κ ευνόησαν σε γενικές γραμμές την ΑΕΚ.

Και της επιτρέπουν -αν πάρει το δεύτερο φετινό διπλό της- να πάρει για τα καλά και τα πάνω της στη βαθμολογία.

Τον Πανθρακικό όμως τον ρώτησε;

Διότι δεν έχει μόνο περισσότερους πόντους. Αλλά και μια μόλις ήττα από τότε που ανέλαβε ο Δερμιτζάκης.

Παρακολουθήστε σε real time την εξέλιξη του αγώνα από το sport-fm.gr.


ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Τις καλές εμφανίσεις και κόντρα στην ΑΕΚ θέλει να συνεχίσει ο Πανθρακικός. Ο Παύλος Δερμιτζάκης και οι ποδοσφαιριστές του είναι ιδιαίτερα ανεβασμένοι το τελευταίο διάστημα και με κεκτημένη ταχύτητα πάνε να αντιμετωπίσουν και την «Ένωση».

Τα προβλήματα για το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι αρκετά, αφού έξι ποδοσφαιριστές δεν μπορούν να ενισχύσουν αυτή την προσπάθεια. Πιο συγκεκριμένα οι Μιχαλόπουλος, Μακρυδημήτρης και Μελίσσης είναι καιρό εκτός, ενώ στις απουσίες προστέθηκαν και οι Στάθης, Σκλιοπίδης και Κασελάν, δημιουργώντας μεγάλο κενό στο δεξί άκρο της άμυνας.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Κουτσόπουλος. Στο δεξί άκρο θα παίξει ένας εκ των Βιγιαρέχο ή Μουνάφο. Σε περίπτωση που επιλεχθεί ο πρώτος, τότε ο Μουνάφο θα είναι μαζί με τον Λαδάκη στα αμυντικά χαφ. Αν επιλεχθεί ο Αργεντινός, τότε πλάι στον πρώην αμυντικό χαφ του Αστέρα θα πάει ο Πρίττας.

Από εκεί και πέρα, οι Βαϊρουά, Λουσέρο και Μπαϊκαρά θα βρίσκονται πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Δημήτρη Παπαδόπουλο, ο οποίος θα σηκώσει το βάρος της επίθεσης για ακόμα μια φορά.

Η αποστολή: Αντίλοβιτς, Κουτσόπουλος, Σερφά, Σαρακατσάνος, Χρήστου, Βιγιαρέχο, Πρίττας, Μουνάφο, Λαδάκης, Μοσχάκης, Μίνγκας, Μπαικαρά, Γωνιάδης, Κοντογουλίδης, Λουσέρο, Βαχίρουα, Κυβελίδης, Παπαδόπουλος.


ΑΕΚ

Στον προηγούμενο «τελικό» με τον ΠΑΣ αντέδρασε -για πρώτη φορά φέτος- ως ΑΕΚ. Η βαθμολογική της θέση ωστόσο της επιβάλλει να το καθιερώσει σε… εβδομαδιαία βάση. Καταφέρνοντας λοιπόν να έχει παρέα πλέον στην τελευταία θέση, έχει την ευκαιρία τώρα να την αποχωριστεί. Διότι τα αποτελέσματα του Σ/Κ επιτρέπουν στους «κιτρινόμαυρους» να περάσουν τρεις ομάδες στη βαθμολογία (Άρη, Κέρκυρα, Βέροια) και να ισοβαθμήσουν με άλλες τόσες (Πανθρακικό, ΟΦΗ, SKODA Ξάνθη).

Για να γίνουν ωστόσο αυτά, υπάρχει μια αναγκαία προϋπόθεση: Να πάρει η ΑΕΚ τη νίκη στην Κομοτηνή. Εκεί όπου δεν θα έχει τους Λαγό (τραυματίας) και Βλάχο (τιμωρημένος), αλλά θα έχει περισσότερους από 1.500 φίλους της, που (όπως έδειξαν και στην υποδοχή στην Αλεξανδρούπολη) σκοπεύουν να τη στηρίξουν ξανά στην προσπάθεια για το δεύτερο φετινό διπλό.

Όσο για το πώς θα το διεκδικήσει μέσα στο γήπεδο, ο Έβαλντ Λίνεν δεν έκρυψε ούτε αυτή τη βδομάδα τις σκέψεις του για τα αγωνιστικά του πλάνα. Σε αυτά λοιπόν ο Αρκούδας προορίζεται για αντικαταστάτης του Βλάχου στα δεξιά και ο Κοτσαρίδης είναι εκείνος που θα «βαπτιστεί» αυτή τη φορά αριστερός μπακ. Κατά τ’ άλλα, σίγουρη θεωρείται η επιστροφή του Κορδέρο (μετά την τιμωρία του), ενώ εκτός βασικού σχήματος αναμένεται να μείνει ο Κατίδης (τη θέση του οποίου στην ενδεκάδα πιθανότατα θα διατηρήσει ο Παυλής).

Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν, το 4-2-3-1 που θα παρατάξει ο Λίνεν θα διαμορφωθεί ως εξής: Κάτω από τα δοκάρια ο Κωνσταντόπουλος και στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- οι Κοτσαρίδης, Κουτρουμπής, Κοντοές και Αρκούδας. Στα χαφ θα βρεθούν οι Φέτσης-Κορδέρο, στην τριάδα μπροστά τους οι Φουρτάδο (αριστερά), Γκερέιρο (επιτελικός), Φούντας (δεξιά) και προωθημένος ο Παυλής.

Η αποστολή: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Κοντοές, Γιάγκο, Κορδέρο, Κατσικοκέρης, Κατίδης, Γκερέιρο, Παυλής, Κοτσαρίδης, Ρίκκα, Σταμάτης, Φουρτάδο, Φούντας, Φέτσης, Αρκούδας, Τσούπρος, Κουρέλλας, Κουτρουμπής.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Βασιλειάδης (Μακεδονίας), Δημόπουλος (Μακεδονίας)

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Στάδιο Κομοτηνής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x