WRC

Ποια Φόρμουλα 1; Ο Σόλμπεργκ!

Την άποψη ότι αν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ράλι είχε τέσσερις οδηγούς της κλάσης του Πέτερ Σόλμπεργκ το θέαμα που θα πρόσφερε θα υποβάθμιζε τη δημοτικότητα της Φόρμουλα 1 εξέφρασε ο Φιλ Μιλς. Ο συνοδηγός του Νορβηγού οδηγού τόνισε πως πέρα από το ταλέντο του ο Σόλμπεργκ είναι ο showman που το WRC χρειάζεται.

Την άποψη ότι αν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ράλι είχε τέσσερις οδηγούς της κλάσης του Πέτερ Σόλμπεργκ το θέαμα που θα πρόσφερε θα υποβάθμιζε τη δημοτικότητα της Φόρμουλα 1 εξέφρασε ο Φιλ Μιλς.

Ο συνοδηγός του Νορβηγού οδηγού τόνισε πως πέρα από το ταλέντο του ο Σόλμπεργκ είναι ο showman που το WRC χρειάζεται.

«Πριν μερικά χρόνια κάποιος είχε πει πως αν στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι υπήρχαν τέσσερις οδηγοί σαν τον Πέτερ Σόλμπεργκ, τότε το πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1 θα ήταν ανύπαρκτο. Τότε που το είχα ακούσει είχα γελάσει, αλλά τώρα πραγματικά συμφωνώ με αυτό. Τόσο μεγάλη προσωπικότητα είναι. Νομίζω ότι θα λείψει πάρα πολύ από το πρωτάθλημα», ήταν τα λόγια του συνοδηγού του Σόλμπεργκ, για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Έχουμε περάσει τόσα πολλά μαζί. Έχουμε γελάσει, έχουμε κλάψει και έχουμε σχεδόν φτάσει να κινδυνεύσουμε τις ζωές μας μαζί. Πέρα από το ταλέντο του, κανένας δεν είναι καλύτερος showman από αυτόν. Αν μπορούσα να ξαναζήσω μαζί του όσα έχουμε περάσει θα το έκανα σίγουρα», συμπλήρωσε.

Ο Πέτερ Σόλμπεργκ την επόμενη χρονιά δεν θα βρίσκεται στο WRC μετά από 15 σεζόν στο πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x