Stoiximan Super League

Εκτός Αργυρόπουλος, Ουντότζι

Ο Πλατανιάς δεν κατάφερε να νικήσει τη Βέροια την Κυριακή και όλοι στους Χανιώτες στρέφουν το βλέμμα τους στο ματς με τον Λεβαδειακό την ερχόμενη Κυριακή, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο Πλατανιάς δεν κατάφερε να νικήσει τη Βέροια την Κυριακή και όλοι στους Χανιώτες στρέφουν το βλέμμα τους στο ματς με τον Λεβαδειακό την ερχόμενη Κυριακή, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τους Βοιωτούς ξεκίνησε τη Δευτέρα στο Μάλεμε, με τον Άγγελο Αναστασιάδη να μην έχει στη διάθεσή του τους Λεωνίδα Αργυρόπουλο και Τσιγκόζι Ουντότζι, οι οποίοι αποχώρησαν τραυματίες από την αναμέτρηση με τη «βασίλισσα του Βορρά». Αμφότεροι υποβλήθηκαν σε ιατρικές εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων θα βγουν την Τρίτη.

Ατομικό πρόγραμμα με ελαφρύ τρέξιμο ακολούθησε ο Ηλίας Αναστασάκος, ο οποίος αντιμετωπίζει, επίσης, πρόβλημα τραυματισμού από την περασμένη Παρασκευή και για αυτό έμεινε εκτός αποστολής για το ματς με τη Βέροια.

Η προπόνηση της Τρίτης έχει προγραμματιστεί για τις 12:00 στο ίδιο γήπεδο.

Εν τω μεταξύ, με ανακοίνωση που εξέδωσε την ίδια μέρα η ΠΑΕ, ενημερώνει για τα εισιτήρια της αναμέτρησης της ερχόμενης Πέμπτης κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας για την τρίτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

"Την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου και την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι, θα συνεχιστεί η πώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα Κυπέλλου του Πλατανιά με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου, στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, με ώρα έναρξης τις 16.30.

Η πώληση θα γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ στον Πλατανιά και από το Ενημερωτικό Περίπτερο του Δήμου Χανίων, στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς.

Γενική είσοδος: 10 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι τα εισιτήρια διαρκείας -πλην των VIP- δεν ισχύουν για τους αγώνες του Κυπέλλου, όπως η ΠΑΕ Πλατανιάς είχε ανακοινώσει πριν ξεκινήσει τη διάθεσή τους".

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x