Ισπανία

Συγχαίρει τον Μέσι ο Μίλερ

Τη χαρά του για το σπάσιμο του ρεκόρ για τα περισσότερα γκολ σε μια ημερολογιακή χρονιά από τον Λιονέλ Μέσι εξέφρασε ο μέχρι πρότινος κάτοχός του, Γκερντ Μίλερ. Τι εύχεται στον Αργεντινό ο Γερμανός θρύλος και ποιο θεωρεί ότι είναι το μοναδικό του μειονέκτημα.

Τη χαρά του για το σπάσιμο του ρεκόρ για τα περισσότερα γκολ σε μια ημερολογιακή χρονιά από τον Λιονέλ Μέσι εξέφρασε ο μέχρι πρότινος κάτοχός του, Γκερντ Μίλερ.

Τι εύχεται στον Αργεντινό ο Γερμανός θρύλος και ποιο θεωρεί ότι είναι το μοναδικό του μειονέκτημα.

«Η επίδοση μου κράτησε για 40 χρόνια, 85 γκολ σε 60 ματς και τώρα ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο την ξεπέρασε. Χαίρομαι για εκείνον», δήλωσε ο 67χρονος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.

«Είναι ένας απίστευτος παίκτης, τεράστιος. Είναι καλός και μετριόφρων επαγγελματίας κι εύχομαι να μπορέσει να πετύχει κι άλλα γκολ μέσα στο 2012 ώστε και το δικό του ρεκόρ να κρατήσει για άλλα 40 χρόνια. Έχει μόνο ένα ελάττωμα: δεν παίζει για τη Μπάγερν Μονάχου!», ήταν τα λόγια του Μίλερ.

Ο Μέσι ξεπέρασε το πολυθρύλητο ρεκόρ του Γερμανού στο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα κόντρα στη Ρεάλ Μπέτις την περασμένη Κυριακή, πετυχαίνοντας δύο τέρματα και φτάνοντας τα 86 μέσα στο 2012.

Eπιμέλεια: Δήμητρα Κυριακίδου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x