Γαλλία

Φίλε, με τα σβαρόφσκι είσαι… νούμερο

Η αλήθεια είναι πως με ελάχιστες εξαιρέσεις οι ποδοσφαιριστές τις περισσότερες φορές είναι μακριά νυχτωμένοι σε ό,τι έχει σχετίζεται με τη μόδα και το στυλ. Κι ενώ συνήθως τα στιλιστικά εγκλήματά τους τα παρατηρεί κανείς μόνο στις εξόδους ή όταν ταξιδεύουν με τις αποστολές, έρχεται ένας εξ αυτών να σπάσει το αυστηρό στερεότυπο βαρβατίλας που συνοδεύει τις ποδοσφαιρικές εμφανίσεις και να προσθέσει χάρη και… φινέτσα σε ένα από τα πλέον απαραίτητα αξεσουάρ ενός παίκτη.

Η αλήθεια είναι πως με ελάχιστες εξαιρέσεις οι ποδοσφαιριστές τις περισσότερες φορές είναι μακριά νυχτωμένοι σε ό,τι έχει σχετίζεται με τη μόδα και το στυλ.

Κι ενώ συνήθως τα στυλιστικά εγκλήματά τους τα παρατηρεί κανείς μόνο στις εξόδους ή όταν ταξιδεύουν με τις αποστολές, έρχεται ένας εξ αυτών να σπάσει το αυστηρό στερεότυπο βαρβατίλας που συνοδεύει τις ποδοσφαιρικές εμφανίσεις και να προσθέσει χάρη και… φινέτσα σε ένα από τα πλέον απαραίτητα αξεσουάρ ενός παίκτη.

Ο Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ πιθανότατα δεν θα καταφέρει να διεκδικήσει τον τίτλο του πρώτου σκόρερ στο γαλλικό πρωτάθλημα, όχι πως τα πηγαίνει άσχημα (8 γκολ έχει βάλει), αλλά με τον Ιμπραΐμοβιτς να έχει 9 παραπάνω, μάλλον δεν έχει ελπίδα.

Πιθανότατα όμως καταφέρει με την κιτς –τουλάχιστον- επιλογή του στο θέμα των παπουτσιών να αποδείξει πως το καλό γούστο δεν είναι από τα δυνατά του σημεία.

Ο ποδοσφαιριστής της Σεντ Ετιέν έσκασε μύτη στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας του φορώντας παπούτσια αξίας 3.000 ευρώ. Πριν αναρωτηθείτε «μα καλά, από χρυσάφι είναι φτιαγμένα», έρχεται η απάντηση. Όχι! Απλά, ο άνθρωπος είπε να προσθέσει 4.000 κρυστάλλους σβαρόφσκι, προσπαθώντας να είναι βέβαιος πως θα κάνει μια (κυριολεκτικά) αστραφτερή εμφάνιση...

Την κακία μου -πάντως- θα την πω: Μάλλον από τον Κριστιάνο Ρονάλντο περίμενα τέτοια κίνηση. Γιατί άραγε;

Νικόλας Ακτύπης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x