Θανάσης Ράλλης

Rise of the pink flamingos

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Δεν πανηγυρίζουμε ως site όταν κερδίζουμε αντίπαλο που παίζει με λιγότερους παίκτες.

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Δεν πανηγυρίζουμε ως site όταν κερδίζουμε αντίπαλο που παίζει με λιγότερους παίκτες.

Εντάξει, τα γκολ τα πανηγυρίζουμε, αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού μας κρατάμε το γεγονός ότι οι άλλοι ήταν λιγότεροι. Εμείς είμαστε το sport-fm.gr και οι άλλοι είναι το contra.

Κερδίσαμε 6-1.

Αυτή είναι η ιστορία της πέμπτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ιστοσελίδων

Ένα απρόοπτο της τελευταίας στιγμής ανάγκασε το contra να κατέβει στον αγώνα με παίκτη λιγότερο και χωρίς αλλαγές. Αυτό το γεγονός στερεί από το ματς την ευκαιρία να το αντιμετωπίσουμε πανηγυρικά και να πούμε ότι τους ρίξαμε έξι και άλλα τέτοια γιατί αν στο δεύτερο γύρο παίξουν πλήρεις και χάσουμε τι θα κάνουμε τότε;

Κωλοτούμπα θα κάνουμε εννοείται, αλλά επειδή δεν φημιζόμαστε για την ευλυγισία μας και οι μισοί μας παίκτες έχουν πρόβλημα με τη μέση τους ας το αποφύγουμε καλύτερα.

Για την ιστορία να πούμε ότι ο Γιώργος Μαραθιανός έβαλε δύο γκολ και χάραξε το δρόμο για τη νίκη, η κεφαλιά του Κακολύρη που κατέληξε στα δίχτυα μετά από σέντρα του Οικονόμου μπαίνει στα highlight, ο Χαϊταντόγλου έβαλε γκολάρα, ενώ ο Αλέξης Παπαχρήστος παραμένει τραυματίας, για δεύτερη εβδομάδα.

Πάντως μπράβο στα παιδιά του contra που άντεξαν μέχρι τέλους, γιατί ξέρω τουλάχιστον τεσσεράμισι δικούς μας που θα είχαν λιποθυμήσει σε αντίστοιχη περίπτωση.

Συνεχίζουμε λοιπόν την πορεία μας βάζοντας αυτούς τους βαθμούς στο σακούλι και περιμένοντας το ματς με το sport24 την επόμενη εβδομάδα.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να δικαιολογήσω τον τίτλο του κειμένου και επίσης να δικαιολογήσω τα αδικαιολόγητα. Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι οι νέες μας εμφανίσεις, είναι χρώματος… πώς να το πω τώρα χωρίς να παρεξηγηθώ. Είναι αυτό το κόκκινο που αν το βάλεις μαζί με άσπρο ξεθωριάζει και επίσης καμιά φορά το βρίσκουμε ως περιτύλιγμα σε μπομπονιέρες; Ναι εντάξει. Ας το παραδεχτούμε. Οι εμφανίσεις μας είναι ροζ, όσο και αν προσπαθούμε να τις χαρακτηρίσουμε φούξια.

Ροζ είναι.

Το χρώμα τους δημιούργησε πολλές προστριβές κατά τη διάρκεια της εβδομάδας ανάμεσα στους συντάκτες. Να βάλουμε τις ροζ φανέλες μαζί με τα ροζ σορτσάκια; Να βάλουμε μαύρα σορτσάκια για να το σπάσουμε λίγο; Να κρατάμε μια μπύρα στο χέρι την ώρα που παίζουμε ή να μπαίνουμε στο γήπεδο υπό τους ήχους μια βαριάς ζεμπεκιάς έτσι ώστε να έχουμε αντίβαρο στο ροζ;

Αφού ψηφήσαμε τέσσερις με πέντε φορές μέσα στην εβδομάδα και αποτέλεσμα δεν βγάλαμε, τελικά οι μισοί έβαλαν μαύρο σορτσάκι, γιατί νόμιζαν ότι έτσι είχαμε αποφασίσει, ενώ οι άλλοι μισοί έβαλαν ροζ σορτσάκι γιατί έτσι νόμιζαν ότι έχουμε αποφασίσει.

Είμαστε σταθεροί στις απόψεις μας. Είμαστε αποφασισμένοι. Είμαστε ενωμένοι σαν γροθιά και χτυπάμε πάντα στην κατάλληλη στιγμή.

Είμαστε τα pink flamingos. To πιο θανατηφόρο είδος φλαμίνγκο.

Και ερχόμαστε για όλους σας.

*Ευχαριστούμε την Tempo sport για την ευγενική προσφορά των εμφανίσεων μας. Θα τις τιμήσουμε μέχρι τέλους.


Θανάσης Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x