Βόλεϊ

Διακοπή στο Λέφσκι-Ολυμπιακός! (video)

Πρόωρο τέλος έβαλαν οι οπαδοί της Λέφσκι Σόφιας στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, για τους «32» του Τσάλεντζ Καπ στο βόλεϊ, στη ρεβάνς του 3-1 σετ υπέρ των Πειραιωτών στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη»! Με το ματς να είναι 1-1 σετ και τους παίκτες του Καζάζη να προηγούνται 9-8 στο τρίτο, το «θερμόαιμο» κοινό εκτόξευσε δεκάδες μπουκάλια στο τάραφλεξ, με αποτέλεσμα οι "ερυθρόλευκοι"- ύστερα από συζήτηση με τους διαιτητές- να αποχωρήσουν από τον αγωνιστικό χώρο. Τραυματίστηκε ελαφρά ο Χριστοφιδέλης.

Πρόωρο τέλος έβαλαν οι οπαδοί της Λέφσκι Σόφιας στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, για τους «32» του Τσάλεντζ Καπ στο βόλεϊ, στη ρεβάνς του 3-1 σετ υπέρ των Πειραιωτών στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη»!

Με το ματς να είναι 1-1 σετ και τους παίκτες του Καζάζη να προηγούνται 9-8 στο τρίτο, το «θερμόαιμο» κοινό εκτόξευσε δεκάδες μπουκάλια στο τάραφλεξ, με αποτέλεσμα οι "ερυθρόλευκοι"- ύστερα από συζήτηση με τους διαιτητές και με παρέμβαση του προέδρου της βουλγαρικής ομοσπονδία βόλεϊ- να αποχωρήσουν από τον αγωνιστικό χώρο.

Σύμφωνα με τα Μέσα της Βουλγαρίας, ο Κώστας Χριστοφιδέλης έχει τραυματιστεί από τα αντικείμενα που εκτόξευσαν οι οπαδοί της Λέφσκι Σόφιας.

Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια ενώ εκκενώθηκε το γήπεδο από τους οπαδούς. Στη συνέχεια η αποστολή των Πειραιωτών μετέβη στο ξενοδοχείο της.

Ο Ολυμπιακός είναι πολύ πιθανό να πάρει τη νίκη στα χαρτιά με 3-0 σετ και φυσικά την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, ενώ από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι θα πρέπει να περιμένουν βαριά τιμωρία.

Η ομάδα του Δημήτρη Καζάζη ήθελε απλή νίκη στην πρωτεύουσα της Βουλγαρίας για να περάσει στους «16» του Τσάλεντζ Καπ.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x