Κώστας Νικολακόπουλος

Ολυμπιακός 2015-16!!!

Εδώ και κάποιους μήνες είναι στον Ολυμπιακό σε εξέλιξη μία διαδικασία ώστε ο σύλλογος να δέσει με πολυετή συμβόλαια ει δυνατόν όλους τους παίκτες του, που δεν είναι πολύ μεγάλης ηλικίας.

Εδώ και κάποιους μήνες είναι στον Ολυμπιακό σε εξέλιξη μία διαδικασία ώστε ο σύλλογος να δέσει με πολυετή συμβόλαια ει δυνατόν όλους τους παίκτες του, που δεν είναι πολύ μεγάλης ηλικίας.

Τις προάλλες είχε υπογράψει ο Φετφατζίδης και πριν λίγες ημέρες κι ο Χολέμπας. Στο πλάνο του Ολυμπιακού είναι να κάνει καινούργια «μεγάλα» συμβόλαια και σε άλλα παιδιά, όπως ο Μήτρογλου κι ο Μανιάτης, των οποίων η συνεργασία με το σύλλογο λήγει το καλοκαίρι του 2014, αλλά και να ανανεώσει για ένα ακόμη χρόνο τη συνεργασία του με τον Κάρολ, που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Θεωρείται ότι πρέπει να μείνει ο Βορειοϊρλανδός γκολκίπερ, καθώς είναι υπερπολύτιμος είτε σαν πρώτος, είτε σαν δεύτερος, ενώ δεν υπάρχει καμία αμφιβολία και για την ορθότητα της κίνησης για τους Μήτρογλου, Μανιάτη, δύο Έλληνες διεθνείς σε σούπερ ηλικία (24 και 26 αντίστοιχα).

Εννοείται πως θα επιχειρήσει ο Ολυμπιακός να τους «δέσει» και τους δύο με νέα μεγαλύτερα συμβόλαια-κι από πλευράς οικονομικών απολαβών. Όπως, άλλωστε έκανε πριν αρκετές εβδομάδες και με τον Αμπντούν και με τον Φουστέρ κι όπως είχε κάνει και πριν το καλοκαίρι με το Μέγερι. Και οι τρεις αυτοί παίκτες υπέγραψαν ως το 2015.

Ο σύλλογος θέλει να μην έχει κάθε χρόνο έννοιες και τρεχάματα με τα συμβόλαια των παικτών του, ούτε τον κάθε Μιραλάς να μπορεί να πιέζει για μεταγραφή και θέλει πολυετή συμβόλαια για τους ποδοσφαιριστές στους οποίους στηρίζεται και τους οποίους πιστεύει.

Έτσι, ο Βλαχοδήμος έχει συμβόλαιο ως το 2017, οι Μανωλάς, Φετφατζίδης, Σιόβας, Χολέμπας, Τάτος ως το 2016, οι Μασάντο, Γκρέκο, Αβραάμ, Φέϊσα, Παπάζογλου, Καραγκούνης, αλλά και οι Μέγερι, Φουστέρ, Αμπντούν, Λυκογιάννης ως το 2015 και προσεχώς θα ρυθμιστούν τα συμβόλαια των Τοροσίδη, Τζιμπούρ, Μανιάτη, Μήτρογλου κατ΄ ανάλογο τρόπο.

Ήδη, δηλαδή 16 ερυθρόλευκοι έχουν συμβόλαια που λήγουν από το 2015 ως το 2017!....

Κ. Νικολακόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x